Gigi, "câine" de mic copil: "Patru luni am jucat fotbal la Dinamo!"

Gigi Becali, FCSB, Dinamo

Patronul de la FCSB a povestit cum a ajuns sa fie junorul rivalei Dinamo. De ce a jucat pentru "câini"

Gigi Becali a vorbit despre perioada în care a fost şi jucător de fotbal. Finanţatorul celor de la FCSB a povestit că a jucat timp de patru luni la formaţia din Ştefan cel Mare la juniori. 

"Eu am jucat fotbal la Dinamo în tinereţe. Stăteam aproape de stadion şi am fost 3-4 luni acolo. M-am antrenat acolo. Era antrenor Tănase Dima. Nu am fost niciodată un suporter înfocat, n-am avut microbul fotbalului. Dar aşa a făcut viaţa, să ajung în fotbal. Am intrat şi apoi am vrut să devin numărul 1, că eu vreau să fiu mereu capul, nu coada", a spus Gigi Becali la Pro-x.

Gigi Becali, invitat să investească la Dinamo

Becali a fost aproape să investească la clubul la care a jucat în copilărie. A fost în discuţii la începutul anilor 2000 pentru a fi sponsor al formaţiei din Ştefan cel Mare, dar afacerea nu s-a mai concretizat. Apoi, în 2003, Becali a fost convins să devină investitor la Steaua de Viorel Păunescu şi Victor Piţurcă. 

Marţi seară, Becali a dezvăluit că i s-a propus chiar să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă în urmă cu două luni! Patronul FCSB spune că a refuzat: "Nu e nici legal şi nici moral".