Sport

Gigi Becali a lămurit problema amânării meciului Farul – FCSB: „Dacă Tănase e bine, se joacă!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că partida cu Farul de la finalul acestei săptămâni se va juca doar dacă Florin Tănase va fi apt de joc
19.10.2021 | 11:58
Gigi Becali a lamurit problema amanarii meciului Farul  FCSB Daca Tanase e bine se joaca
ADVERTISEMENT

FCSB are mari probleme de lot, după ce la echipă a fost descoperit un focar de COVID, care a afectat mulți dintre jucători, dar și cea mai mare parte a staff-ului tehnic. Din această cauză, la partida cu CS Mioveni pe banca de rezerve au luat loc doar doi jucători, iar echipa a fost condusă de pe margine de Eugen Nae, antrenor „împrumutat” din staff-ul lui Cosmin Olăroiu.

Situația a devenit însă și mai complicată după jocul cu Mioveni, deoarece au mai apărut încă două indisponibilități în lot. Florin Tănase s-a ales cu glezna umflată, iar Octavian Popescu a fost depistat și el cu COVID, astfel că numărul jucătorilor disponibili s-a redus la 12.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, partida cu Farul de la sfârșitul săptămânii are mari șanse de a fi amânată, deoarece FCSB-ul nu dispune în acest moment de 13 fotbaliști valizi, așa cum prevede Regulamentul.

Gigi Becali a lămurit situația meciului cu Farul: „Se joacă doar dacă Tănase e valid!”

Surprinzător sau nu, singurul din tabăra FCSB-ului care se opune în acest moment amânării partidei este patronul Gigi Becali, cel care a ținut morțiș să se joace și partida cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

„Am fost întrebat dacă să amânam meciul cu Mioveni și nu am fost de acord. Aveam 13 jucători valizi și am vrut să le arăt tuturor cum Dumnezeu dă biruință în slăbiciune. Nu am amânat meciul ca să vadă toți cum vaccinații sunt biruiți de nevaccinați”, a fost explicația șocantă a lui Gigi Becali pentru faptul că echipa sa a disputat jocul cu CS Mioveni deși avea doar 13 jucători valizi.

În continuare, patronul FCSB susține că Florin Tănase este cel mai important jucător al echipei, iar dacă va fi apt atunci se va disputa și meciul de la Constanța. În caz contrar, va fi amânat.

ADVERTISEMENT

„E posibil ca meciul cu Farul să fi amânat. Fac rugăciune și văd dacă mă luminează Dumnezeu. Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul.

Cel mai important jucător pentru Edi, ca să joace ceea ce eu vreau, este Tănase. Apoi Coman, iar după Budescu. Pe lista mea sunt Tănase și Coman, ăștia doi. Dar întreb ce se va întâmpla când vor avea COVID cei vaccinați.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Cât e Tănase în teren, se joacă toate meciurile. Dacă Tănase va fi bine, se va juca meciul cu Farul. Dacă va fi accidentat, nu se va juca meciul.

Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. Când e Tănase, e dirijor, cântă trompeta, clarinetul, fiecare la rândul lor”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali nu-l vrea pe Ronaldo Deaconu la FCSB

Ronaldo Deaconu, cotat la 1 milion de euro pe site-ul transfermarkt, este unul dintre cei mai în vogă jucători în Liga 1 în acest moment, iar după cele două goluri fabuloase marcate în Gaz Metan – Dinamo 2-1 s-a speculat că ar fi pe lista de transferuri a FCSB.

„A fost o glumă cu Deaconu. Mi-au spus că îl cheamă și Andrei, iar eu atunci am spus că dacă îl cheamă așa îl luăm. Toate cuvintele mele sunt răstălmăcite, d-asta nici nu mai vreau să intru în direct. Nici nu-l cunosc pe băiat, știu doar că tatăl său este ofițer la SRI.

În iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze. Eu nu-l știu, dar dacă îl vrea Edi, întrebați-l pe el. Nu este un jucător pe care să-l iau eu. Eu când iau, iau ceva de excepție, cum îmi place mie”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT