Sport

Gigi Becali a luat foc după ce Sepsi a acuzat arbitrajul cu FCSB: „Au fost două penalty-uri!”. Mesaj de susținere pentru Dawa

FCSB a închis etapa a 15-a din SuperLiga, cu victoria din deplasare cu Sepsi. Gigi Becali i-a oferit replică lui Denis Ciobotariu, care a răbufnit la finalul partidei.
25.10.2022 | 11:59
Gigi Becali a luat foc dupa ce Sepsi a acuzat arbitrajul cu FCSB Au fost doua penaltyuri Mesaj de sustinere pentru Dawa
Gigi Becali i-a oferit replica lui Denis Ciobotariu și l-a încurajat pe Dawa după meciul cu Sepsi. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus la Sfântu Gheorghe după un penalty obținut și transformat de Compagno, însă care a fost contestat vehement de clubul covăsnean. Gigi Becali a ținut să-i întoarcă replica lui Denis Ciobotariu, care a răbufnit la finalul partidei cu „roș-albaștrii”.

Gigi Becali, replică pentru Denis Ciobotariu după ce a acuzat arbitrajul

Fundașul celor de la Sepsi a contestat vehement arbitrajul lui Marcel Bîrsan și a considerat că s-a acordat foarte ușor penalty la duelul pe care l-a avut cu Andrea Compagno. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a ținut să lămurească situația și a mărturisit că decizia arbitrului a fost cea corectă.

ADVERTISEMENT

„Să vedem că Ciobotariu, nemulțumit, că este Van Dijk sau cine era el. Voi vedeți acolo îl ia, îl pune jos cu mâna și când e jos la unghi de 30 de grade, încă îl mai împinge ca să fie sigur că nu dă gol. Ce vrei mai clar?  ‘Spunea domne penalty inventat’. Dacă luăm în comparație cu penalty-ul nostru, au fost două penalty-uri.

Pentru că și Ninaj îl trage pe Omrani. Cum îl trage Dawa puțin de tricou și zic că e penalty, că n-ai voie să-l tragi de tricou, așa îl trage Ninaj de brațe de Omrani. Și e și acolo penalty. La Ciobotariu e clară treaba. Îl ia, îi pune mâna în piept, îl împinge. Și nu numai că îl împinge, forțează până când îl vede jos”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, mesaj de susținere pentru Dawa: „Câștigă duelurile aeriene și are forță și viteză”

Joyskim Dawa a comis un penalty în partida cu Sepsi, când l-a tras de tricou pe Alexandru Tudorie. Fotbalistul covăsnenilor nu a profitat și a executat modest, iar patronul Laszlo Dioszegi a reacționat furios.

Totuși, în ciuda greșelii din meci, patronul „roș-albaștrilor” a ținut să-l încurajeze pe fundașul camerunez și a explicat motivele pentru care se află în continuare în primul 11.

ADVERTISEMENT

„Știi de ce Dawa rămâne și joacă titular? Pentru că el câștigă duelurile aeriene și are forță și viteză. Pe el trebuie să-l învețe cum să stea. Când a venit, avea mai mare teamă și stătea. A greșit, trebuie să-l învețe cineva cum să marcheze, cum să stea în teren mai bine. Mie-mi place de Dawa, cred în el”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali, cuvinte de laudă la adresa lui Pantea

Patronul celor de la FCSB a continuat să îl felicite pe Alexandru Pantea pentru ultimele sale evoluții și este de părere că va obține bani frumoși pe fundașul stânga în vârstă de 19 ani.

ADVERTISEMENT

„Atunci eu sunt mulțumit. Mă interesează viitorul. Sunt mulțumit că pe un jucător ca Pantea poți să iau bani. N-ai bani nu poți să faci fotbal. Nu mai aveți ce comenta voi. Dacă nu te gândești la bani nu poți să joci fotbal.

„Dar treaba e că dacă echipa nu joacă, nu câștigă campionatul nu se duce în cupele europene, nu pot să iau bani pe Pantea, nu sunt mulțumit”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT