Sport

Gigi Becali a mai descoperit o ”perlă” la FCSB: ”E mai tare decât Octavian Popescu!”

Gigi Becali a afirmat în nenumărate rânduri că vrea să facă o afacere profitabilă din FCSB, iar acum anunță că a descoperit o nouă ”perlă”.
13.07.2021 | 15:28
Gigi Becali a mai descoperit o perla la FCSB E mai tare decat Octavian Popescu
ADVERTISEMENT

Au trecut câțiva ani buni de când finanțatorul ”roș-albaștrilor” a schimbat strategia și a decis să investească în tinere talente pe care apoi să le vândă în cluburi importante din Europa și așa să facă bani.

Ultima mare afacere reușită de latifundiarul din Pipera este transferul lui Dennis Man la începutul anului la Parma, pentru 13.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Musi, nou ”perlă” a lui Gigi Becali la FCSB

Dar omul de afaceri nu se mulțumește doar cu atât și în viitor vrea să dea lovitura cu alți doi fotbaliști de mare perspectivă. Este vorba de Olimpiu Moruțan și, mai ales, Octavian Popescu, pentru care a refuzat deja o ofertă egală cu cea pentru Man.

La acel moment, finanțatorul FCSB a dezvăluit că echipa care îl dorea pe Popescu era din Serie A și a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost Juventus Torino. El a explicat refuzul prin faptul că jucătorul valorează în acest moment 50.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gigi Becali a mai descoperit o ”perlă” în curtea sa. Noua speranță la bani mulți a omului de afaceri este Alexandru Musi, un mijlocaș ofensiv de 17 ani, despre care spune că este chiar mai valoros decât Octavian Popescu.

”Musi e mai tare ca Octavian Popescu! Așa cred eu, că va fi mai tare. E un fotbalist de 17 ani pe care o să-l vedem mai des în sezonul viitor. Jucăm fotbal, dar trebuie să facem și bani”, a declarat Becali pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Musi este un produs al clubului roș-albastru și în sezonul trecut a jucat două partide pentru FCSB, în ultimele jocuri din play-off (0-1 cu Universitatea Craiova și 0-2 cu CFR Cluj).

Becali a făcut 4 transferuri în această vară

În ciuda faptului că a recunoscut că are un lot mai puțin experimentat decât CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții din Liga 1, Gigi Becali speră că puștii săi s-au maturizat și vor opri hegemonia ardelenilor.

ADVERTISEMENT

În această vară, finanțatorul ”roș-albaștrilor” l-a numit în funcția de antrenor principal pe Dinu Todoran, după ce inițial a negociat cu Marius Șumudică și acesta l-a refuzat deși inițial părea convins să meargă la FCSB.

La capitolul jucători, Gigi Becali a făcut doar patru transferuri. Sub comanda lui Dinu Todoran au ajuns mijlocașul Andrei Cordea, fundașii Stipe Vucur și Alexandru Crețu și atacantul Zdenek Ondrasek.

O veste bună pentru ”roș-albaștri” vine de la vedeta Florinel Coman. Accidentat de la sfârșitul lunii martie, FANATIK a aflat că jucătorul a început în de săptămâna trecută antrenamentele cu echipa după ce în ultimele două săptămâni s-a pregătit separat şi la sala de forţă.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,27 este cota pentru „ambele marchează și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT