Sport

Gigi Becali a mai făcut două transferuri la FCSB. „Da, i-am luat!” Anunțul clubului. Update Exclusiv

FCSB a mai făcut două transferuri la câteva ore după victoria din Slovacia, în Conference League. Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK cine sunt ultimele două achiziții, ambele de la Farul!
04.08.2022 | 13:58
Gigi Becali a mai facut doua transferuri la FCSB Da iam luat Anuntul clubului Update Exclusiv
Gigi Becali a mai făcut două transferuri la FCSB. „Da, i-am luat. Unul a semnat, altul e pe drum!” Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-08-2022
08:48

Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, prezentați oficial la FCSB

Ultimele transferuri efectuate de FCSB, Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK, au fost prezentați oficial la gruparea vicecampioană.

”Bine ai venit, Eduard Radaslavescu!

FCSB anunță transferul lui Eduard Radaslavescu, de la Farul Constanța.

Mijlocașul în vârstă de 18 ani a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 80.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Eduard Radaslavescu s-a născut la 30 iulie 2004, în Orșova. Este un produs 100% al Academiei Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 17 octombrie 2021. Tânărul internațional a înscris primul său gol în primul eșalon al fotbalului românesc pe 9 aprilie 2022, într-o victorie a Farului pe terenul celor de la FC Argeș, scor 2-0”, au scris oficialii roș-albaștrilor în prezentarea mijlocașului de 18 ani.

”Bine ai venit, Radu Boboc!

FCSB anunță transferul lui Radu Boboc, de la Farul Constanța.

Fundașul lateral în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 22.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Radu Boboc s-a născut la 24 aprilie 1999, în Craiova. Este format de Academia Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 22 iulie 2018, într-o partidă cu FC Dunărea Călărași. A adunat selecții la toate categoriile de loturi și a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021”, au adăugat vicecampionii pe pagina oficială de Facebook.

 

Gigi Becali și-a întărit echipa cu încă doi jucători din SuperLiga. Este vorba despre Radu Boboc și Eduard Radaslavescu de la Farul. „Da, tată, i-am luat pe amândoi. Radaslavescu a semnat deja, Boboc e pe drum!”, a declarat pentru FANATIK patronul FCSB.

Radu Boboc și Eduard Radaslavescu la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit mutările în exclusivitate pentru FANATIK

După partida de la Dunajska Streda, victorie cu 1-0 pentru FCSB, Nicolae Dică a vorbit despre nevoia de noi achiziții pentru echipa sa. Banca este subțire, soluțiile nu prea sunt, meciurile vin din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a percutat la câteva ore după terminarea meciului din Slovacia, din turul 3 preliminar al Conference League.

O să mai cumpăr încă unul, o să vedeți. Pe ăsta l-am văzut eu când a debutat, acum un an – doi, de atunci mi-a plăcut. O să vedem, nu e chiar sigur, dar o să vedem. Doi-trei jucători cred că mai iau”, a declarat Gigi Becali la ProArena în cursul dimineții de joi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a lămurit misterul celor două mutări. Din informațiile noastre, este vorba despre Eduard Radaslavescu (18 ani) și Radu Boboc (23 de ani), ambii de la Farul lui Gică Hagi. Iar patronul Gigi Becali a confirmat oficial că despre ei este vorba. „Da, i-am luat pe amândoi la FCSB!

Radu Boboc a fost aproape de Rapid în această vară, Eduard Radaslavescu l-a impresionat pe Becali de la debut. 1.000.000 de euro plus procente!

Radu Boboc este un jucător important pe care patronul de la FCSB l-a mai dorit în trecut. Poate să joace pe ambele benzi, este polivalent, dar a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Radu Boboc, component al naționalei de tineret semifinalisă la Euro 2019, a fost dorit și de Rapid în această pauză de vară. L-a vrut Adi Mutu, dar părțile nu au ajuns la un acord pentru o mutare ce părea interesantă în SuperLiga.

Eduard Radaslavescu este jucătorul despre care Hagi spunea că are poate cea mai mare marjă de progres de la Farul. La el a făcut referire Becali când a declarat că aduce unul mai tânăr de David Miculescu, care tocmai a debutat pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Radaslavescu a împlinit 18 ani tocmai week-end-ul trecut, pe 30 iulie. A debutat pentru Farul sezonul trecut, adunând deja aproape 30 de meciuri la echipa lui Hagi. În iunie a fost prezent cu naționala U19 la turneul final continental din Slovacia, jucând două partide și marcând un gol.

Radaslavescu avea contract cu Farul până în 2025, în timp ce Boboc termina angajamentul cu Hagi vara viitoare. Becali îi achită nașului său 1.000.000 de euro pentru ambii jucători. Plus 20 la sută procente la revânzare!

  • 1.300.000 de euro este cota lui Radu Boboc
  • 500.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Eduard Radaslavescu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT