Sport

Gigi Becali a mai pierdut un fundaș de la FCSB. Dragoș Nedelcu a semnat cu Farul lui Gică Hagi. Anunț oficial. Update exclusiv

FCSB rămâne fără soluţii pentru postul de fundaş central. FANATIK a aflat că Dragoş Nedelcu a fost transferat definitiv de Gică Hagi la Farul, după ce a evoluat în ultimele şase luni la echipa de la malul mării.
14.06.2022 | 15:15
Gigi Becali a mai pierdut un fundas de la FCSB Dragos Nedelcu a semnat cu Farul lui Gica Hagi Anunt oficial Update exclusiv
Gigi Becali a mai pierdut un fundaș de la FCSB. Semnează cu Farul lui Gică Hagi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-06-2022
17:01

Dragoș Nedelcu a semnat cu Farul Constanța un contract valabil 3 ani!

Farul Constanța a anunțat oficial transferul lui Dragoș Nedelcu de la FCSB, confirmând informațiile FANATIK. Nedelcu a semnat un contract valabil trei ani de zile. “Marinarii” s-au despărțit de Michael Omoh. 

Dragoș Nedelcu, transferat de Farul Constanța. Sursa: Facebook Farul Constanța
Dragoș Nedelcu, transferat de Farul Constanța. Sursa: Facebook Farul Constanța

La FCSB este o adevărată criză de fundaşi centrali. După accidentarea gravă suferită de Iulian Cristea în meciul cu Muntenegru, roş-albaştrii au un singur stoper de meserie: Denis Haruţ, revenit după împrumutul la FC Botoşani.

Gigi Becali a mai pierdut un fundaș de la FCSB! Dragoş Nedelcu semnează cu Farul

Din informaţiile FANATIK, FCSB a renunţat la un alt jucător care putea evolua în centrul defensivei. Este vorba de Dragoş Nedelcu, despre care FANATIK a aflat că semnează cu Farul Constanţa, după ce a fost împrumutat în ultimele luni la echipa lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Dragoş Nedelcu nu a mai evoluat din prima parte a anului 2021 la FCSB. El a fost împrumutat în stagiunea precedentă la Fortuna Dusseldorf, iar din luna februarie a evoluat la Farul Constanţa, sub comanda lui Gică Hagi.

Dragoș Nedelcu, în tricoul celor de la Farul. Sursa: sportpictures.eu
Dragoș Nedelcu, în tricoul celor de la Farul. Sursa: sportpictures.eu

Fotbalistul nu se simțea ok să joace fundaş central! L-a preferat pe Hagi, care îl foloseşte la mijlocul terenului

Oficialii celor de la FCSB i-au transmis că va evolua pe postul de fundaş central şi nu pe postul de mijlocaş la închidere, în condiţiile în care centrul apărării este vulnerabil, mai ales după accidentarea lui Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Dragoş Nedelcu a fost convins să rămână la Farul şi după împrumut pentru că Gică Hagi îl foloseşte pe postul de mijlocaş central, cel care îi place mai mult, “Regele” considerându-l mijlocaş central veritabil.

“Nede a stat bine, e închizător bun, are pasă bună, are construcţie bună, stă bine în teren. E mijlocaş, niciodată fundaş! Eu nu-l bag fundaş nici dacă mă baţi”, Gică Hagi

Dragoş Nedelcu se întoarce la echipa care l-a crescut. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-a format la Academia Hagi şi a evoluat la Viitorul între 2014 şi 2017, fiind unul dintre jucătorii cheie în câştigarea titlului.

ADVERTISEMENT

FCSB a plătit o sumă record pentru Nedelcu!

FCSB a plătit o sumă record pentru Nedelcu: 2,13 milioane de euro, în 2017. Însă, mijlocaşul nu a avut evoluţiile aşteptate la roş-albaştrii, care l-au împrumutat în Germania în sezonul trecut, Fortuna Dusseldorf având clauză de 2 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Nu s-a adaptat şi din februarie până la finalul sezonului a evoluat la Farul Constanţa. A bifat 15 meciuri în a doua parte a sezonului alături de echipa lui Gică Hagi, reuşind să înscrie de două ori.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea are un singur fundaş central de meserie: Denis Haruţ!

La FCSB este o criză de fundaşi centrali. În această vară, roş-albaştrii au renunţat la Andrei Miron şi Paulo Vinicius, iar Iulian Cristea a suferit o accidentare gravă. Singurul fundaş central de meserie din lotul lui Petrea este Denis Haruţ.

  • 25 de ani are Dragoş Nedelcu
  • 2.130.000 de euro a plătit Becali în 2017 pentru mijlocaş

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT