Fotbal intern

Gigi Becali a mers cu elicopterul să petreacă Boboteaza în creierii munților! Patronul FCSB a fost însoțit de Luțu

06.01.2019 | 14:54
Gigi Becali a mers cu elicopterul sa petreaca Boboteaza in creierii muntilor Patronul FCSB a fost insotit de Lutu

Patronul FCSB, Gigi Becali a ales să-și petreacă Boboteaza în creierii munților! A fost nevoit să meargă cu elicopterul până la destinație. Cunoscut pentru relația sa apropiată cu Biserica, de data aceasta, Becali a dorit să ajungă într-un loc considerat unic în România, mănăstirea Pătrunsa, din cel mai mic parc naţional al României, Buila – Vânturariţa, din judeţul Vâlcea. Ca să își poată îndeplini dorința, Becali a fost nevoit să apeleze la un aparat de zbor.

De remarcat că și anul trecut, latifundiarul din Pipera a fost pe munte în aceeași perioadă. Doar că, atunci a trăit adevărate aventuri, când mașinile sale cu tracțiune integrală 4×4, încărcate cu donații, au rămas împotmolite pe mai multe porțiuni de drum. Oamenii din zonă spun că între timp și drumul Bucureşti – Vâlcea – A1 şi DN 7 / E 81 s-a transformat într-un adevărat calvar.

Gigi Becali a mers cu elicopterul să petreacă Boboteaza în creierii munților! Becali cu elicopterul
Gigi Becali a mers la mânăstire să se roage de Bobotează

Gigi Becali a mers cu elicopterul să petreacă Boboteaza în creierii munților!

La mănăstirea Pătrunsa din Vâlcea nu se poate ajunge cu niciun mijloc de transport terestru, aceasta fiind situată pe un teren abrupt, aproape de culmea muntelui. Mai mult de atât, drumul până acolo este unul dificil, în condițiile în care, anul acesta traseul este acoperit și de zăpadă. A fost și motivul pentru care  Gigi Becali a ales să vină cu elicopterul. Îmbrăcat cu o geacă destul de subţire şi încălţat în adidaşi, patronul FCSB i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată.

Anul trecut, Gigi Becali a declarat că nu exclude varianta ca într-o zi să se călugărească și a menționat că Pătrunsa se află pe lista sa de posibile lăcaşuri sfinte în care şi-ar dori să se retragă. Până atunci însă, patronul roș albaștrilor a precizat că vrea să cumpere pământ la baza muntelui – Bărbăteşti, unde urmează să-şi construiască o casă de vacanţă. Printre cei care l-au însoţit la mănăstirea de pe munte se află, ca şi anul trecut, fostul fotbalist Ionuţ Luţu.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

Tags: