Becali, implicat în negocieri pentru cumpărarea lui Dinamo!

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
21/11/2017, 19:11
Becali, implicat în negocieri pentru cumpărarea lui Dinamo!

E clar, nu se întâmplă nimic în fotbalul românesc fără ca Gigi Becali să nu se bage. Ultima tentativă a patronului de la FCSB a fost implicarea în vânzarea clubului Dinamo! Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că a vorbit cu Ciprian Marica pentru a-l convinge pe acesta să investească la echipa din Ştefan cel Mare!

“Cu încă cineva am vorbit: cu Marica. Mi-a zis că nu poate s-o ia singur. I-am spus să-l convingă pe Andone! Dinamo costă 5 milioane de euro, dar n-o cumpără nimeni. Dacă vrei să intri în faliment, cumpără o echipă de fotbal. Dacă ai inteligenţa lui Becali, nu intri în faliment”, a declarat Becali pentru Protv. 

Îi vrea pe Andone şi pe Marica investitori

Becali e de părere că în fotbalul românesc există oameni cu bani, însă aceştia nu sunt convinşi să-i rişte pentru a investi la cluburi. Ioan Andone e cel nominalizat de patronul FCSB pentru preluarea echipei alături de Marica. Becali spune că preţul lui Dinamo e cât valoarea a doi fotbalişti cumpăraţi de el în această vară de la Viitorul lui Hagi. 

“Cât costă Dinamo? Cât Florinel Coman şi Nedelcu! Păi atât au costat ei împreună! S-o ia Andone, are bani Andone. Îţi spun eu că are, de ce nu dă Andone bani s-o ia?”, a afirmat Becali. Momentan, Ionuţ Negoiţă a tratat doar cu patronul Astrei, Ioan Niculae, cedarea clubului (VEZI DETALII AICI). 

 


Închide ×