Fotbal intern

Gigi Becali a numit antrenor în Liga 1! Este prima mutare a anului 2020

02.01.2020 | 16:03
Gigi Becali a numit antrenor in Liga 1 Este prima mutare a anului 2020
Gigi Becali a numit antrenor în Liga 1! Este prima mutare a anului 2020. FOTO: Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti,
ADVERTISEMENT

Mihai Teja este noul antrenor al lui FC Voluntari. Antrenorul care s-a despărţit în luna decembrie de Poli Iaşi are acum misiunea de a scăpa echipa ilfoveană de la retrogradare. Un rol decisiv în această numire l-a avut Gigi Becali, cel care l-a convins pe “finul” Florentin Pandele să îl numească pe Teja.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru ”1 solist” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a numit antrenor în Liga 1! Mihai Teja va antrena la FC Voluntari

Astfel, Mihai Teja îl va înlocui pe Cristiano Bergodi. Din informaţiile noastre, noul antrenor va avea un salariu stagional de 6000 de euro pe lună, faţă de 12.000 de euro cât avea Bergodi. Contractul semnat este pe 6 luni cu obiectivul de a salva echipa de la retrogradare.

Dacă Mihai Teja va reuşi să scape echipa de retrogradare, atunci înţelegerea se prelungeşte automat cu încă un an, iar dacă acest obiectiv va fi ratat va mai urma o discuţie în care cele două părţi se vor hotărî dacă vor merge mai departe împreună.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB l-a convins pe Florentin Pandele să îl ia pe Teja! Principalul argument: este ascultător!

Gigi Becali este omul cheie în această mutare. Patronul FCSB este naşul primarului din Voluntari, Florentin Pandele şi FANATIK a aflat că l-a sunat să îl convingă de faptul că Teja este cea mai bună variantă. Principalele argumente ale lui Becali sunt că şi Mihai Teja este din familie (antrenorul fiind machedon, iar familia sa este apropiată de cea a lui Becali) şi că este ascultător.

Astfel, patronul FCSB l-a determinat pe Pandele să îl aleagă pe Teja pentru banca tehnică în detrimentul altor tehnicieni. Misiunea noului antrenor nu va fi una uşoară. FC Voluntari este pe ultimul loc în clasament cu 8 puncte, cu doar o victorie obţinută în 21 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Teja a plecat de la Iaşi după ultima etapă din 2019: “Simţeam că nu mai merge”

Mihai Teja s-a despărţit de Poli Iaşi la finalul primei părţi a campionatului. Imediat după meciul pierdut cu Hermannstadt, Teja şi-a anunţat plecarea: “Am dat maximum din ce am putut, dar nu am reușit. Simțeam că nu mai merge. Nici eu nu am o explicație exactă pentru ce s-a întâmplat.

Lucrurile au mers foarte bine la început, echipa a jucat fotbal, dar nu am mai câștigat puncte. Și după aceea ne-am prăbușit cu totul. Nu am mai câștigat de mult timp și asta a afectat foarte mult psihicul băieților”, a spus Teja la plecare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu fix un an, Mihai Teja era numit de Gigi Becali antrenor la FCSB. Teja a fost prezentat la Palat, însă a plecat în vară de la roş-albaştrii din cauză că a ratat titlul în Liga 1, încheind pe locul 2 cu echipa.

“Nu plec supărat pe domnul Becali. Ştiam de la început că am acest obiectiv. Eu am venit aici la Steaua numai pentru performanţă, pentru nimic altceva, am spus din prima zi de când am venit că nu am făcut-o pentru bani pentru că am acceptat această clauză în contract. Şi mi se pare corect, nu am luat campionatul, plec”, Mihai Teja, după ce a fost demis de la FCSB

 

  • 41 de ani are Mihai Teja
  • 8 puncte are FC Voluntari în 21 de etape

 

ADVERTISEMENT