Sport

Gigi Becali a ochit încă o perlă din SuperLiga. Are 22 de ani și costă 300.000 de euro. Când se poate face transferul. Exclusiv

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător care a făcut meciuri excelente în SuperLiga. Transferul ar putea să se facă la iarnă, pentru suma de 300.000 de euro.
22.09.2022 | 20:01
Gigi Becali a ochit inca o perla din SuperLiga Are 22 de ani si costa 300000 de euro Cand se poate face transferul Exclusiv
Gigi Becali a ochit încă o perlă din SuperLiga. Are 22 de ani și costă 300.000 de euro. Când se poate face transferul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o campanie spectaculoasă de transferuri, patronul Gigi Becali plătind nu mai puţin de 5 milioane de euro în această vară pentru jucători, David Miculescu şi Andrea Compagno, fiind cei mai scumpi.

Gigi Becali a ochit încă o perlă din SuperLiga! Are 22 de ani și costă 300.000 de euro

Din informaţiile FANATIK, un alt jucător cu evoluţii excelente în SuperLigă a intrat pe radarul lui Gigi Becali. Este vorba de mijlocaşul central al celor de la Hermannstadt, Baba Alhassan, cel care a înscris până acum de şase ori în campionat.

ADVERTISEMENT

Ghanezul în vârstă de 22 de ani a impresionat în acest debut de sezon la Hermannstadt. Iar evoluţiile sale nu au trecut neobservate nici de Gigi Becali, care a început să se intereseze de situaţia lui la echipă.

Baba Alhassan, în duelul cu FCSB de pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu
Baba Alhassan, în duelul cu FCSB de pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu

Baba Alhassan, dorit de Albacete şi Beer Sheva! Rotaru nu a vrut să plătească 300.000 de euro deocamdată

Însă, nu doar FCSB se arată interesată de transferul fotbalistului ghanez. FANATIK a aflat că Albacete şi Hapoel Beer Sheva l-au vrut pe Baba Alhassan în această vară, iar pe plan intern Universitatea Craiova s-a interesat de el.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Mihai Rotaru a vrut să îl transfere pe Baba Alhassan la începutul lunii septembrie, însă a refuzat pentru moment să plătească 300.000 de euro pentru mutare. În iarnă, oltenii s-ar putea să aibă concurenţă.

Transferul lui Alhassan la FCSB ar putea să se realizeze în iarnă! Înlocuitor perfect pentru Edjouma

Gigi Becali s-a interesat care e situaţia, cât costă un eventual transfer, mai ales că Baba Alhassan ar fi un înlocuitor perfect pentru Malcom Edjouma, care ar putea fi subiectul unui transfer în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Cu perioada de mercato închisă în acest moment, transferul lui Baba Alhassan la FCSB ar putea să se realizeze în această iarnă. Iar pentru Gigi Becali nu este o sumă pe care nu o poate plăti, mai ales că investiţiile din vară au fost importante.

Baba Alhassan a venit gratis la Hermannstadt, în 2020!

Baba Alhassan, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la Hermannstadt în octombrie 2020, din postură de jucător liber de contract. Ghanezul a mai jucat în sezonul 2019-2020 la echipa de tineret a celor de la Valladolid.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, mijlocaşul lui Hermannstadt a marcat şase goluri şi a dat o pasă decisivă. Este pe locul doi în clasamentul golgheterilor din SuperLiga, Andrea Compagno având o reuşită mai mult.

  • 22 de ani are Baba Alhassan
  • 300.000 de euro este suma de transfer a mijlocaşului de la Hermannstadt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT