Fotbal intern

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua. Prima reacţie

04.05.2018 | 15:39
Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua Prima reactie

Update. Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a vorbit despre decizia luată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a respinge recursul făcut de Gigi Becali. “Da, e adevărat. Am câştigat definitiv şi la Înalta Curte. Pot să vă spun că marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Am demonstrat în toate instanţele că acestea au aparţinut şi aparţin CSA Steaua şi Gigi Becali le-a folosit abuziv!”, a spus Florin Talpan, conform prosport.


Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua, deşi finanţatorul FCSB era sigur că va avea câştig de cauză în războiul pe care îl are cu CSA Steaua, anunţă gsp.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins recursul iniţiat de Gigi Becali pentru recuperarea mărcii Steaua, dar mai există o cale de atac la care patronul FCSB poate apela. “S-a respins ca nefondat recursul intentat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA”, este decizia de la Înalta Curte.

Becali: “Sută la sută ştiu că voi câştiga!”

Joi seara, Gigi Becali era sigur că va câştiga recursul în ceea ce priveşte marca Steaua. “Mâine (n.r. vineri) va spune toată lumea “Steaua”. S-a terminat cu FCSB! Sută la sută ştiu că voi câştiga. Nu mai este nimeni dintre cei care s-au băgat până acum. De partea noastră este legea şi dreptatea”, zicea Becali vezi detalii aici.

CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali prejudiciu de 37.000.000 de euro pentru folosirea mărcii “Steaua”, iar cazul se judecă pe 9 mai.

FCSB a fost acţionată în instanţă de CS Steaua în 2012, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1 Betano. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În 20 decembrie 2013, ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.  În 2015, echipa finanţată de Gigi Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia formulată de club pe 3 decembrie. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.