Fotbal intern

Ce a decis Gigi Becali să facă înainte de Craiova – CFR Cluj, meciul care ar putea tranșa titlul. EXCLUSIV

05.04.2019 | 16:26
Ce a decis Gigi Becali sa faca inainte de Craiova  CFR Cluj meciul care ar putea transa titlul EXCLUSIV

FCSB a rămas în cursa pentru titlu după victoria cu 3-2 în fața Craiovei, trupa lui Mihai Teja fiind la 5 puncte de primul loc, ocupat de campioana CFR Cluj. Urmează în week-end derby-ul de la Craiova, dintre olteni și CFR, meci care ar putea avea o importanță foarte mare în lupta la titlu. Gigi Becali e convins că foarte multe depind de rezultatul din Bănie. FANATIK a aflat că patronul lui FCSB a decis să plece din țară pentru a scăpa puțin de tensiune.

Gigi Becali a stat 5 zile la mănăstirile din Grecia înainte de Craiova – CFR Cluj

Patronul celor de la FCSB a simțit momentul critic al sezonului și a revenit etapa trecută alături de echipă. Gigi Becali a fost prezent pe Arena Națională la FCSB – Craiova 3-2, fiind prima oară în 2019 când merge pe stadion pentru a urmări meciurile roș-albaștrilor. A surprins și cu cârja arhierească pe care a adus-o cu el în mașină.

După cele trei puncte obținute de Teja și compania, Becali speră iar la titlu. Iar calculele depind de rezultatul de pe „Ion Oblemenco” de duminică, dintre Craiova și CFR. Pentru a nu mai intra în dialog, sau chiar conflict cu cineva în această săptămână, Becali a plecat cinci zile la mănăstirile din Grecia, pentru pelerinaj și pentru a face donații. Fiind perioada postului Paștelui, patronul roș-albaștrilor vrea să evite scandalurile.

Gigi Becali a plecat la mănăstirile din Grecia înainte de Craiova - CFR Cluj
Toiagul de aur cu care Gigi Becali a venit la meciul FCSB – Craiova -2

Ca să aibă liniște, Gigi Becali l-a pus și pe Luțu să-și schimbe numărul de telefon!

Becali a dorit să fie detașat și relaxat și să nu mai discute cu nimeni în țară. Pentru acest lucru, l-a pus pe Ionuț Luțu, omul său de încredere, să-și schimbe numărul de telefon și i-a cerut să nu-l dea la nimeni?) Gigi le-a transmis apropiaților că nu vrea să fie căutat în aceste zile, nici măcar prin intermediari.

Patronul vicecampioanei și-a programat revenirea în țară pentru ziua de sâmbătă. Vrea să urmărească Craiova – CFR Cluj, meci care, cu o victorie a oaspeților, ar face din trupa lui Dan Petrescu o favorită cu șanse mari la titlu. Apoi luni Gigi Becali va merge, probabil, pe Arenă, pentru FCSB – Sepsi, partida care ar putea ține, teoretic, echipa sa în cursa spre trofeu. Mai ales că pe 14 aprilie urmează CFR – FCSB!

Gigi Becali a plecat la mănăstirile din Grecia înainte de Craiova - CFR Cluj
Paradoxal, Gigi Becali consideră că șansele FCSB de a lua titlul au crescut după revenirea la CFR a lui Dan Petrescu
  • 5 puncte este distanța actuală dintre CFR Cluj și FCSB, cu 7 etape înainte de terminarea play-off-ului
  • 2 partide din ultimele 24 disputate în deplasare în Liga 1 a pierdut CFR Cluj, ambele pe arena „Ion Oblemenco”: 1-2 pe 16 decembrie 2017 și 0-2 pe 10 februarie 2019!