Sport

Gigi Becali a prefațat duelul dintre FC U Craiova – FCSB. ”Mititelu are ambiția să mă bată, dar e greu cu mine!”

FC U Craiova – FCSB este unul din cele două meciuri cap de afiș ale etapei a 9-a, iar Gigi Becali a rememora duelurile de altă dată dintre echipa lui și cea patronată de familia Mititelu.
14.09.2021 | 17:39
Gigi Becali a prefatat duelul dintre FC U Craiova  FCSB Mititelu are ambitia sa ma bata dar e greu cu mine
Gigi Becali. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre duelul cu FC U Craiova programat sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 9-a a campionatului.

Duelurile dintre cele două formații erau dintre cele mai încinse în urmă cu ani de zile, iar Gigi Becali nu a uitat de rivalitatea, dar și prietenia care îl leagă de finanțatorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, cuvinte de apreciere pentru rivalul Adrian Mititelu: ”Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit”

Prietenia dintre Gigi Becali și Adrian Mititelu a dăinuit în timp, în ciuda rivalității sportive și a conflictului generat de transferul lui Mihai Costea, de la U Craiova la FCSB, care i-a creat atâtea probleme patronului oltenilor.

Sâmbătă seara, echipele finanțate de cei doi se vor înfrunta din nou, iar omul de afaceri bucureștean a avut numai cuvinte de laudă la adresa oponentului său și a apreciat meritele acestuia în revenirea echipei FC U Craiova în elita fotbalului intern.

ADVERTISEMENT

”Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declarații, dar dacă e vorba de Mititelu vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiție foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are și acum. Stăteam ore în șir cu el la telefon și tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns și la închisoare. Însă, v-am spus și la începutul campionatului că lui Mititelu îi trebuie bani mulți că să își facă o echipă puternică de Liga 1 și să mă bată pe mine.

ADVERTISEMENT

La fel de greu o să îi fie și cu Rotaru. Și el are echipa bună. Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poți emite pretenții la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroși. Nu joacă Mutu pe teren la Craiova.

Suntem clar favoriți în meciul direct, iar cine nu recunoaște acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie ușor în Bănie, tot noi vom câștiga”, a declarat Gig Becali, citat de editie.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelul Jr a făcut apel la răbdare înainta duelului cu FCSB

De când Adrian Mititelu este încarcerat, de FC U Craiova se ocupă fiul acestuia. Mititelu Jr a reușit promovarea în prima ligă și a promis că echipa patronată de familia lui va deveni o forță în fotbalul românesc.

Deocamdată rezultatele nu sunt cele așteptate nici de suporteri nici de finanțatori, dar Mititelu Jr a ținut să-și reconfirme sprijinul pentru antrenorul Adrian Mutu, după patru etape în care a echipa nu a mai câștigat.

După opt etape FC U Craiova ocupă poziția a 12-a a clasamentului, departe de pozițiile care asigură prezența în viitorul play-off al campionatului, iar Mititelu Jr a făcut apel la răbdarea fanilor pentru ca echipa să revină în lupta pentru pozițiile fruntașe.

De partea cealaltă, FCSB merge în Bănie după o victorie istorică cu Dinamo, 6-0, cea mai categoric din seria întâlnirilor directe de-a lungul anilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,40 este cota pentru „total goluri: 3-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT