Fotbal intern

Gigi Becali a primit o ofertă bombă în a doua zi a anului. Impresarul confirmă Fanatik. Update exclusiv

04.01.2021 | 11:22
Gigi Becali a primit o oferta bomba in a doua zi a anului Impresarul confirma Fanatik Update exclusiv
Gigi Becali a primit o ofertă bombă în a doua zi a anului. Peste 10 milioane de euro. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o ofertă bombă în a doua zi a noului an. Din informaţiile FANATIK, o echipă din Emiratele Arabe Unite oferă 10,5 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. 

FANATIK a aflat că şeicii l-au informat pe Gigi Becali că dau banii jos pentru acest transfer. Patronul celor de la FCSB i-a fixat preţul de transfer al lui Moruţan la 15 milioane de euro, exact ca şi în cazul lui Florinel Coman şi Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Însă, din informaţiile noastre, cele două părţi sunt foarte aproape să se înţeleagă şi Moruţan ar putea lua drumul Golfului. Echipa din Emiratele Arabe Unite care îl doreşte pe mijlocaşul celor de la FCSB face parte din concernul care deţine şi brandul Manchester City.

UPDATE, 4 ianuarie, ora 11:30 / Impresarul lui Olimpiu Moruțan a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă din data de 2 ianuarie. O formație din Emiratele Arabe Unite este dispusă să ofere 10,5 milioane de euro pentru mijlocașul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Vom mai avea azi o rundă de discuții. Nu știu exact unde va juca Olimpiu Moruțan… Emirul are mai multe echipe. Nu cred că va plăti atâția bani pentru un copil de 21 de ani. Fotbalul de acolo este peste campionatul României. Oferta e de 10,5 milioane de euro, așa e… Gigi Becali a cerut 20 milioane de euro în prima fază… Acum cred că e undeva la 15.

E o ofertă colosală pentru fotbalul românesc. Moruțan poate fi comparat cu Hagi sau Sânmărtean. E un copil cu multe calități, cu tehnică. Faptul că Moruțan a crescut e meritul preparatorului fizic de la FCSB. I-a crescut forța musculară, are mai multă! Salariul ar putea ajunge, dacă pleacă acolo, la peste două milioane de euro pe an”, a spus Florin Vulturar potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

Știre inițială 2 ianuarie, ora 18:56

Gigi Becali a primit o ofertă bombă în a doua zi a anului! Olimpiu Moruţan, aproape de plecare

Pentru Gigi Becali este cea mai mare ofertă cu banii jos pe care a primit-o pentru un fotbalist de când este patron în fotbal. Cel mai scump transfer al său a fost Nicolae Stanciu la Anderlecht, în 2016. Însă cele 9,8 milioane de euro plătite de belgieni au fost condiţionate de performanţă.

În acest caz, şeicii sunt gata să dea toţi banii pentru transfer fără nicio condiţie de performanţă, fapt care îi convine foarte mult lui Gigi Becali. Ruşii de la Krasnodar au venit în această iarnă după Dennis Man, însă au oferit 6 milioane de euro banii jos şi bonusuri de performanţă prin care suma putea ajunge la 11 milioane, aşa cum FANATIK a anunţat.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB vrea 15 milioane, dar faptul că şeicii dau banii jos pe Moruţan l-ar putea convinge

Gigi Becali nu a vrut să audă de aşa ceva, astfel că transferul lui Dennis Man a căzut. Nu acelaşi lucru se întâmplă cu mutarea lui Olimpiu Moruţan. Oferta este una record pentru Casa Pariurilor Liga 1 şi faptul că şeicii dau 10,5 milioane de euro banii jos poate să îl convingă pe Gigi Becali să renunţe la mijlocaş.

Dacă va pleca în Golf, Olimpiu Moruţan va deveni cea mai profitabilă afacere a lui Gigi Becali în fotbal. Venit în schimbul a 700.000 de euro la FCSB în anul 2018, Becali ar putea câştiga aproximativ 10 milioane de euro în plus pe jucător după doar doi ani.

Olimpiu Moruţan poate deveni cel mai scump transfer din Liga 1

În actuala stagiune, jucătorul în vârstă de 21 de ani a explodat la FCSB. Olimpiu Moruţan a dat 3 goluri şi nu mai puţin de 10 pase decisive în cele 14 meciuri pe care le-a disputat în Casa Pariurilor Liga 1.

Evoluţiile entuziasmante l-ar putea transforma pe Olimpiu Moruţan în cel mai scump fotbalist transferat vreodată din Liga 1, în cazul în care Gigi Becali va accepta oferta de 10,5 milioane de euro venită din Emiratele Arabe Unite.

Recordul de transfer din Casa Pariurilor Liga 1 aparţine tot celor de la FCSB. În anul 2016, Nicolae Stanciu era vândut de Gigi Becali la Anderlecht contra sumei de 9,8 milioane de euro.

  • 10,5 milioane de euro dau şeicii pentru Olimpiu Moruţan
  • 10 pase decisive a dat Moruţan în acest sezon la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,57 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT