Fotbal intern

Gigi Becali are pe masă oferte clare. “Îi vrem pe amândoi!”

Gigi Becali nu duce lipsă de oferte pentru jucătorii săi, deşi acesta ţine mult ca preţul de transfer să fie unul foarte avantajos.
27.03.2018 | 21:20
Gigi Becali are pe masă oferte clare.

Lotul roş-albaştrilor este unul foarte numeros, iar Nicolae Dică a renunţat în această iarnă la câţiva jucători cu nume din grupul său doar ca să le dea acestora şansa să joace sub formă de împrumut la alte formaţii. Chiar dacă unii dintre ei sunt jucători şi cu salarii de peste 10.000 de euro pe lună, totuşi Becali nu s-a împotrivit deciziei antrenorului vicecampionilor.

Printre cei împrumutaţi în această iarnă în Liga 1 Betano s-au regăsit Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar, iar Vlad Achim a plecat la FC Botoşani. Primii doi au acceptat să meargă să joace la FC Voluntari, acolo unde Claudiu Niculescu speră să ocupe acum primul loc din play-out. Contactat de FANATIK.RO, Dan Leasă, managerul ilfovenilor, a vorbit despre intenţiile sale faţă de jucătorii aduşi de la Gigi Becali.

“Evoluţiile lor ne-au mulţumit!”

Dan Leasă va încerca în vara acestui an să discute cu Gigi Becali, iar ulterior cu cei doi fotbalişti pentru a obţine acceptul continuării colaborării şi în campionatul viitor. “Consider că am făcut două transferuri importante, pentru că ambii fotbalişti veniţi de la Steaua s-au descurcat foarte bine, iar pe noi ne-au mulţumit evoluţiile lor.

Daniel Benzar este un fotbalist de mare viitor, iar experienţa lui Marian Pleaşcă şi-a spus cuvântul aici la noi la echipă. O să discutăm în vară cu Gigi Becali să vedem dacă putem să obţinem de la dânsul acordul unei prelungiri de împrumut, iar apoi o să discutăm şi cu cei doi băieţi. Depinde foarte mult şi dacă ei mai doresc să joace la noi, dar eu consider că este mai bine să rămână la noi deoarece aici vor avea sigur şansa să evolueze constant. Însă e clar că noi îi vrem şi din vară pe cei doi jucători”, a spus Leasă pentru FANATIK.RO.

300.000 de euro este cota lui Pleaşcă pe transfermarkt

400.000 de euro este cota lui Daniel Benzar pe transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri