Fotbal intern

Gigi Becali a primit telefoane să-l schimbe pe Nicolae Dică: “M-au sunat în timpul meciului”

06.12.2018 | 18:33
Gigi Becali a primit telefoane sal schimbe pe Nicolae Dica Mau sunat in timpul meciului

Gigi Becali a primit telefoane să-l schimbe pe Nicolae Dică în timpul meciului Sepsi – FCSB 4-2. Vicecampioana României a fost învinsă fără drept de apel în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, însă patronul echipei a anunţat că încă nu este dispus să-l demită pe antrenorul de 38 de ani, chiar dacă a fost sfătuit să ia o decizie în acest sens.

“Ştiţi câte telefoane am primit în timpul jocului să-mi zică să-l schimb pe Dică? De la necunoscuţi. Dar eu tot nu-l schimb. Ca să câştig campionatul. La mine, calitatea omului e mai importantă decât să fii profesionist”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport la finalul meciului Sepsi – FCSB 4-2.

Gigi Becali a primit telefoane să-l schimbe pe Nicolae Dică: “Îl iubesc ca om”

Gigi Becali a primit telefoane să-l schimbe pe Nicolae Dică, dar a susţinut că este nemulţumit de antrenorul echipei. Acesta a declarat că FCSB ar trebui să câştige la pas campionatul, motiv pentru care l-a criticat public. Înainte de înfrângere din meciul cu Sepsi, vicecampioana României nu mai primise mai mult de trei goluri într-un meci din 2013.

Gigi Becali a primit telefoane să-l schimbe pe Nicolae Dică: "M-au sunat în timpul meciului"
Gigi Becali a primit telefoane să-l schimbe pe Nicolae Dică: “M-au sunat în timpul meciului”

“Nu l-am făcut praf și nu-l dau afară pe Dică. Ca om, îl iubesc pe Dică. Ca antrenor, să mă ierți. Ca antrenor, n-am cum să-l iubesc, pentru că echipa asta trebuia să joace și să câștige campionatul cu 15 puncte diferență. Eu sunt vinovatul, că nu știu să aleg. Nu dau vina pe Dică. Trebuia să aleg unul mai bun ca el. Eu nu îmi bat joc de oameni. Nu îmi place să fac rău la oameni, chiar dacă pierd eu, nu vreau să-i fac rău lui și familiei lui. Și acum vă spun: cât de curând o să-l vedeți, peste un an, pe Luțu antrenor. O să vedeți. Care Luțu nu o să mai plângă”, a mai precizat Gigi Becali.