Fotbal intern

Gigi Becali a pus din nou tunurile pe fotbaliști! ”Ăștia vor să fie vedete?!” De ce a schimbat FCSB linia de fund cu Hermannstadt

16.02.2021 | 19:19
Gigi Becali a pus din nou tunurile pe fotbalisti Astia vor sa fie vedete De ce a schimbat FCSB linia de fund cu Hermannstadt
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut ultimele două meciuri din Liga 1, iar patronul Gigi Becali a decis să-și critice public jucătorii pe care visează să încaseze milioane de euro. A râs de fundașii centrali.

Omul cu banii de la FCSB a ținut să puncteze ideea că este supărat pe fotbaliști, chiar dacă echipa este pe primul loc al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Becali le reproșează jucătorilor că nu ascultă de sfaturile lui și a decis să apeleze la vechea strategie, de a-și critica vedetele în spațiul public.

Cine sunt jucătorii vizați și ce a spus despre fundași

Deși a avut la un moment dat 6 puncte în fața campioanei CFR, FCSB a pierdut avansul și Gigi Becali a ieșit din nou la atac. Cei mai criticați au fost chiar jucătorii de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt supărat pe echipă. Suntem pe primul loc. Eu sunt supărat pe jucători. Pe Coman, pe Moruțan, pe Tănase, că ăștia vor să fie vedete. Se uită la Neymar, vor să dribleze și ei ca Neymar. Iar mă iau de ei, dar dacă nu le spui public ei nu te bagă în seamă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Finanțatorul roș-albaștrilor s-a amuzat pe seama propriilor fundașilor centrali și a explicat de ce a schimbat linia defensivă cu FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

”Noi nu avem un prim 11, încă lucrăm la echipă, nu avem o formulă 100%. Mai ales la fundași centrali și atunci am zis că acum e mai bine să încercăm să căutăm jucători pentru fiecare post. Păi dacă Miron i-o dă lui Cristea și Cristea i-o dă înapoi lui Miron? Ce să fac? Ei nu construiesc, ei și-o dat de la unul la altul”, a mai spus Becali.

Florinel Coman nu are motive de supărare: ”Ia 20 de mii pe lună”

Becali a lămurit și situația lui Florinel Coman, despre care s-a vehiculat că ar fi nemulțumit că este lăsat să se transfere la un club din străinătate. Becali recunoaște că ”Mbappe de România” e ieșit din formă.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă Florinel Coman este nemulțumit. El știe că nu este în formă, are 22 de ani. Eu i-am zis că un fotbalist ajunge la maturitate pe la 24, 25 de ani, el e tinerel. Ia 20.000 de euro pe lună, de ce nu ar fi mulțumit?”, a punctat Becali pentru sursa citată.

Finanțatorul roș-albaștrilor a mai spus și ce îl nemulțumește total la atacantul pe care îl cota la 100 de milioane de euro.

”De doi ani îi spun lui Coman: ’nu mai bate mă corner direct pe poartă că nu dai gol, că te știu ăștia deja’. Eu le spun niște lucruri, dar nu le respectă. Coman crede că poate să dea gol din corner”, a răbufnit Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 14,50 este cota pentru „2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT