Sport

Gigi Becali a pus ochii pe încă un fundaș! Jucătorul care ar putea ajunge la FCSB

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a pus ochii pe Paul Iacob (25 de ani), fundașul Chindiei Târgoviște, care are evoluții consistente în tricoul formației antrenate de Emil Săndoi.
10.02.2022 | 23:17
Gigi Becali a pus ochii pe inca un fundas Jucatorul care ar putea ajunge la FCSB
ADVERTISEMENT

Paul Iacob a fost luat de Chindia Târgoviște în vara lui 2020, sub formă de împrumut, de la Farul Constanța. Un an mai târziu, formația târgovișteană l-a oferit pe portarul Marian Aioani celor de la Farul Constanța, pentru transferul definitiv al lui Iacob.

FCSB îl dorește pe Paul Iacob

Potrivit jurnalistului Radu Naum, Gigi Becali dorește să-l aducă, la FCSB, pe Paul Iacob, însă nu este dispus să plătească o sumă de transfer celor de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Astfel că Latifundiarul din Pipera plănuiește să se înțeleagă cu Paul Iacob pentru un transfer în vară, când devine liber de contract.

Gigi Becali îl vrea și pe Joyskim Dawa la FCSB

Gigi Becali vrea să-și betoneze defensiva, astfel că se află în negocieri și pentru transferul lui Joyskim Dawa, fundașul central al celor de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a anunțat că este dispus să ofere doar 200.000 de euro pentru transferul lui Dawa, însă Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului, nu este dispus să-l lase pe fundaș să plece pentru mai puțin de 800.000 de euro.

„Am oferit 200.000 de euro pentru Dawa. El a cerut 800.000, dar eu dau numai două. Iftime pe Edjouma trebuia să ceară 800.000 de euro, nu pe Dawa.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că are ofertă de 300.000, 400.000 de euro. L-am plimbat puțin. Zic așa ca să-l oftic pe Iftime, nu dădeam 800.000 de euro pe Edjouma.

Aș fi dat 500.000, maximum. Prețul corect al lui Dawa nu știu care ar fi, e un jucător care e sau nu e. Nu sunt atât de interesat. Dacă eram interesat, aș fi dat și 800.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, FCSB a mai transferat un jucător defensiv, pe Florin Achim, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Achim evoluează pe postul de fundaș dreapta și a fost adus pentru a-i face concurență lui Valentin Crețu.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 55 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

  • 900.000 de euro este cota lui Paul Iacob, conform transfermarkt.com
  • 26 de meciuri a bifat Paul Iacob pentru Chindia Târgoviște, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,70 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT