Sport

Un fost jucător de la Dinamo a reintrat în atenția lui Gigi Becali: ”O să mă interesez”

După un nou sezon ratat, Gigi Becali este hotărât să mai scape printre degete titlul anul următor și vrea un jucător care a trecut pe la Dinamo.
27.05.2021 | 15:37
Un fost jucator de la Dinamo a reintrat in atentia lui Gigi Becali O sa ma interesez
ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor a început prin a-l numi în funcția de antrenor pe Dinu Todoran, după ce a fost refuzat rând pe rând de Marius Șumudică și Nicolae Dică.

Primul jucător transferat pentru stagiunea viitoare este, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, mijlocașul Andrei Cordea de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Un fost jucător la Dinamo, în vizorul lui Gigi Becali

Gigi Becali a spus de la început că vor exista mai multe transferuri în această vară la FCSB, iar ultimul intrat pe lista latifundiarului din Pipera este fostul jucător de la Dinamo, Dorin Rotariu.

”Cu siguranță voi mai transfera, dar nu vă mai spun vouă. Să semneze mai întâi și mai vedem”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Dorin Rotariu este o variantă după ce și-a încheiat contractul cu FC Astana, Becali a răspuns: ”Da? E liber Rotariu? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”

Ajunge Paulo Vinicius la FCSB?

Omul de afaceri a spus înainte de finalul acestui sezon că este interesat să aducă doi fundași centrali de calitate, iar o variantă ar putea fi brazilianul Paulo Vinicius, care s-a despărțit de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Vinicius a anunțat pe contul său de Facebook că va pleca de la CFR Cluj, la finalul unui sezon în care a mai reușit să își adauge în palmares o Supercupă a României și încă un titlu de campion. ”Am făcut totul pentru această echipă, acum plec cu capul sus!”, a scris el.

Gigi Becali a evitat un răspuns clar în privința brazilianului în vârstă de 36 de ani, dar nici nu a ascuns faptul că i-ar plăcea ca acesta să ajungă la FCSB: ”Foarte bine dacă a devenit liber. Nu știu, o să vedem ce va fi”.

ADVERTISEMENT

Dumiter, atacantul dorit de Gigi Becali

Un alt jucător aflat pe lista lui Gigi Becali este mijlocașul Alexandru Crețu, care s-a despărțit de slovenii de la Maribor. Internaționalul român este ademenit cu un salariu de 15.000 de euro pe lună, plus 100.000 drept primă de instalare, dar impresarul său, Zvonko Milojkovic, îl sfătuiește să se gândească de două ori înainte să semneze cu FCSB.

Andrei Dumiter este atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl transfere la FCSB. Jucătorul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este pe placul patronului şi FANATIK a aflat că finanţatorul încearcă să rezolve mutarea cât mai repede.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani nu a prins prea multe meciuri în actuala stagiune pentru Sepsi. A fost folosit doar în două meciuri din sezonul regulat, însă a evoluat mult mai mult în play-off, unde a prins cinci partide.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT