News

Gigi Becali a rămas fără permis, după ce a fost prins cu peste 100 de km/h. Prima reacție a patronului FCSB: “Nu sunt de acord”

03.05.2021 | 18:24
Gigi Becali a ramas fara permis dupa ce a fost prins cu peste 100 de kmh Prima reactie a patronului FCSB Nu sunt de acord
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rămas fără permis de conducere, după ce a fost oprit în trafic de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Finanțatorul echipei de fotbal FCSB avea peste 100 de km/k, precizând că se grăbea către înmormântarea Părintelui Ieromonah Daniil. 

UPDATE ORA 19:23. Gigi Becali a reacționat după ce a fost lăsat fără permis de conducere de polițiștii rutieri. Latifundiarul din Pipera a contestat procesul verbal întocmit de oamenii legii, fiind convins că nu gonea cu o viteză de peste 100 km/h.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, afaceristul susține că va conduce în continuare pe drumurile publice din România, fiind ferm convins că va câștiga în instanță procesul.

„Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h și mi-a zis că se reține permisul… nu a vrut să-mi arate filmarea și o să cer filmarea pentru că nu sunt de acord.

ADVERTISEMENT

Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord și o să văd filmarea în instanță”, a declarat Gigi Becali, potrivit observatornews.ro.


Omul de afaceri circula cu o viteză de 106 km/k, în localitate, unde limita este de 50 km/h. Afaceristul a fost sancționat de oamenii legii cu o amendă care se ridică la valoarea de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

ADVERTISEMENT

Potrivit g4media.ro, Gigi Becali s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, după ce a fost tras pe dreapta, în cursul zilei de luni, 3 mai 2021, în localitatea Drăganu din județul Vâlcea.

Gigi Becali a ajuns pieton. Afaceristul a rămas fără permis de conducere 90 de zile

Gigi Becali are posibilitatea să-și reducă pedeapsa la numai o lună dacă predă dovada emisă de oamenii legii și trece un test privind legislația rutieră din țara noastră. Latifundiarul din Pipera trebuie să susțină un chestionar în acest sens.

ADVERTISEMENT

Afaceristul se îndrepta către înmormântarea preotului Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei, care a murit chiar în timp ce ținea slujba de Înviere. Părintele avea vârsta de 92 de ani, fiind condus pe ultimul drum în cursul zilei de luni, 3 mai.

Moartea neașteptată a preotului din Vâlcea a fost făcută publică printr-un mesaj prin intermediul căruia se transmite locul unde a fost îngropat. Mai exact, părintele Ieromonah Daniil a fost înmormântat la cimitirul Schitul Vechi de la Mănăstirea Frăsinei.

„Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos…

Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie! A fost atât de bun, de blând, de milostiv… Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare…

Îi văd privirea senină… Îi ascult glasul duios…Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!”, se arată într-un mesaj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,18 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT