Sport

Gigi Becali a ratat revenirea lui Bogdan Vintilă la FCSB. A semnat în SuperLiga! „Dacă nu veneam acum, când să mai vin?” Detaliile contractului. Update

Gigi Becali a ratat ocazia de a-l readuce pe Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului. Echipa la care a fost prezentat oficial fostul „principal” al roș-albaștrilor.
15.03.2023 | 11:50
Gigi Becali a ratat revenirea lui Bogdan Vintila la FCSB A semnat in SuperLiga Daca nu veneam acum cand sa mai vin Detaliile contractului Update
Gigi Becali a ratat revenirea lui Bogdan Vintilă la FCSB. Fostul „principal” al roș-albaștrilor a semnat cu FC Argeș. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
15-03-2023
09:53

Bogdan Vintilă a fost prezentat oficial la FC Argeș! Primele declarații ale fostului antrenor de la FCSB

Bogdan Vintilă a fost prezentat oficial la FC Argeș și a semnat cu piteștenii un contract valabil până în vara lui 2025. Astfel, fostul antrenor de la FCSB va reveni în Trivale după mai bine de 16 ani. În 2007, Bogdan Vintilă a jucat ultima oară în tricoul „alb-violeților”. 

Bogdan Vintilă este încrezător că FC Argeș își va îndeplini obiectivul și se va salva de la retrogradarea în Liga 2 Casa Pariurilor. „Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient.

Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun.

În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă”, a declarat Bogdan Vintilă, potrivit argesfc.ro.

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, s-a înțeles cu FC Argeș, iar fostul „principal” al roș-albaștrilor urmează să fie prezentat oficial pe banca piteștenilor în cursul zilei de miercuri, 15 martie. Bogdan Vintilă i-a luat pe banca echipei din Trivale lui Marius Croitoru care și-a dat demisia la începutul lunii.

Bogdan Vintilă este noul antrenor al lui FC Argeș. Gigi Becali a ratat revenirea fostului „principal” al roș-albaștrilor

După demisiile lui Marius Croitoru și Constantin Schumacher, FC Argeș a adus un nou antrenor cu licență PRO. Din informațiile FANATIK,  Bogdan Vintilă a semnat până în vară cu piteștenii, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.

ADVERTISEMENT

În aceste momente, fostul antrenor al vicecampioanei României se află la Pitești și pregătește deja antrenamentele echipei din Trivale pentru meciul cu ”U” Cluj, luni, 20 martie, de la ora 21:00, în prima etapă din play-out-ul SuperLigii.

Din informațiile FANATIK, Bogdan Vintilă va avea un salariu de 5.000 de euro lunar pe banca lui FC Argeș. Ultima oară, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a îndeplinit funcția de șef la Centrul de Copii și Juniori de la Chiajna. Mutarea pe banca lui FC Argeș vine, în condițiile în care, în week-end-ul trecut Gigi Becali a întrebat unde antrenează fostul antrenor de la FCSB. Totuși, discuțiile pentru revenirea tehnicianului pe banca roș-albaștrilor nu au existat.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă era liber din 2021 după despărțirea de FCSB II

Bogdan Vintilă nu a mai antrenat din vara lui 2021 când s-a despărțit de echipa secundă a celor de la FCSB. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a antrenat prima echipă a roș-albaștrilor în perioada august 2019 – iulie 2020. Pe banca vicecampioanei, Bogdan Vintilă a înregistrat 18 victorii în 32 de partide.

De-a lungul carierei, printre cele mai notabile experiențe pentru Bogdan Vintilă se numără mandatul de pe banca Viitorului în sezonul 2013-2014, la care se adaugă perioada în care a fost secundul lui Gică Hagi la Galatasaray în octombrie 2010 – martie 2011.

ADVERTISEMENT

Obiectivul principal al lui Bogdan Vintilă pe banca celor de la FC Argeș este salvarea de la retrogradare. Argeșenii au terminat pe locul 15 în sezonul regular cu 27 de puncte, iar după înjumătățirea punctelor, vor avea 14 puncte cu dezavantajul rotunjirii în plus și vor ocupa locul 8 în play-out la egalitate cu UTA Arad pe 9.

Constantin Schumacher s-a despărțit cu scandal de FC Argeș: „Decide un om care dă 2-3 lei”

În urmă cu o săptămână, Constantin Schumacher, fostul antrenor principal în acte de la FC Argeș, a luat decizia de a demisiona. Singurul fost deținător al licenței PRO din cadrul clubului argeșean a precizat că a fost nevoit să recurgă la această hotărâre, din cauza unuia dintre sponsorii echipei.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să fiu secundul lui Radu Dragoș, îmi este prieten și nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradare. Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat! La un club atât de mare ca FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei.

Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, au fost declarațiile lui Constantin Schumacher.

ADVERTISEMENT