Fotbal intern

Reacţia lui Gigi Becali după ce U Craiova a cerut control antidoping: “Să-l facă la palat”

29.03.2021 | 21:25
Reacţia lui Gigi Becali după ce U Craiova a cerut control antidoping:
Gigi Becali gesticulează. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat decizia Craiovei de a cere test antidoping pentru partida directă din campionat cu FCSB, iar patronul „roș-albaștrilor” se arată indiferent de dorința oltenilor, glumind pe seama hotărârii pe care au luat-o.

FANATIK v-a oferit în exclusivitate informația conform cărora oltenii au cerut un control antidoping înainte de duelul cu FCSB, liderul campionatului.

FCSB a mai întâmpinat un astfel de moment, și anume după ce Dinamo a cerut control antidoping înainte de partida din campionat, 1-0, dar care a scos la iveală faptul că Magaye Gueye, atacantul „câinilor” consumase cocaină, informație exclusivă dată de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Gigi Becali după ce U Craiova a cerut control antidoping pentru meciul cu FCSB

Gigi Becali a reacționat după ce Craiova a cerut test antidoping înainte de partida directă cu FCSB: „Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor.

Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ…V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?

ADVERTISEMENT

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci.  Dar, dacă ei vor cere acest control și vor face totul conform regulamentului atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cristi Balaj a vorbit despre testul antidoping cerut de Craiova

Cristi Balaj, președintele ANAD, a vorbit pentru FANATIK despre pașii derulării unei acțiuni de testare antidoping: Noi nu spunem, certificăm, anunțăm dacă există controale anti-doping înainte de un anumit meci.

ADVERTISEMENT

După meci, putem să discutăm, dar premergător unei competiții sau unui control dacă se face sau nu, noi nu putem să discutăm de un asemenea lucru.

Un club poate să facă aceste solicitări. Dar ei vor suporta costul controlului și al controalelor și cu specificația că același număr de controale pe care îl facem la echipa adversă, noi îl facem și la echipa lor, care sunt suportatate de același club”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3,70 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri