Fotbal intern

Gigi Becali a reacţionat după dezvăluirea făcută de Fanatik: “Pofta-n cui pentru cine nu crede”

13.07.2020 | 12:18
Gigi Becali a reactionat dupa dezvaluirea facuta de Fanatik Poftan cui pentru cine nu crede
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în finala Cupei României după ce a trecut cu scorul de 4-0 la general în fața lui Dinamo, însă situația nu e clară de partea vicecampioanei României, care poate fi eliminată după o greșeală flagrantă.

Înainte de manșa retur, FANATIK prezenta situația lui Andrei Vlad, care a fost folosit în meciul tur, deși era suspendat.

ADVERTISEMENT

Acum, Mihai Rotaru, patronul Craiovei, susține că FCSB va pierde la „masa verde” meciul cu Dinamo, în timp ce Gigi Becali este sigur că va juca finala Cupei României cu Sepsi.

Disputa dintre Mihai Rotaru și Gigi Becali privind eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, și Gigi Becali au vorbit pe rând despre situația FCSB-ului în Cupa României, care riscă să fie eliminată, conform unui document pe care FANATIK l-a prezentat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e sigur că FCSB va juca finala Cupei României cu Sepsi, acolo unde vicecampioana României s-a calificat pe teren: Ăștia de la Craiova cred ei că au o șmecherie de-a lor oltenească. Noi am vorbit la Federație și a zis că e o încurcătură și vor face o schimbare în pauza competițională.

Ei declară așa ca să jucăm noi tare cu CFR Cluj, sunt declarații de teapa lor. Dacă îl pui pe Nistor, pe Cârțu să declare lucrurile astea la finalul meciului”.

ADVERTISEMENT

„Pofta-n cui pentru cine nu crede că vom juca Cupa României, iar oltenii să nu-și facă griji pentru corectitudinea pe care o să o avem noi la meciul cu CFR”, a spus Gigi Becali la TV Pro X.

Mihai Rotaru îl contrazice

De cealaltă parte, Mihai Rotaru îl contrazice pe patronul FCSB-ului și este sigur că echipa lui Gigi Becali va pierde la „masa verde”: Anul trecut la Viitorul am avut aceeași speță în semifinalele Cupei României, prin care se spune că ROAF-ul primează în caz de neconcordanță.

ADVERTISEMENT

Vali Argăseală și Dinamo au cerut foaia asta de la noi. De-asta au jucat cu echipa bună cu Dinamo, ca să bată cu 4-0, iar faptul că l-au ținut pe Moruțan în tribune e un lucru clar”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,50 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT