Fotbal intern

Gigi Becali a reacționat după România – Germania 0-1: „Nici 1.000 de Mirel nu ar fi schimbat nimic!”

29.03.2021 | 19:04
Gigi Becali a reactionat dupa Romania  Germania 01 Nici 1000 de Mirel nu ar fi schimbat nimic
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre înfrângerea României din meciul cu Germania și crede că niciun alt selecționer nu putea scoate un rezultat mai bun din partida cu echipa care a câștigat de patru ori Cupa Mondială.

Patronul liderului Ligii 1 crede că o analiză relevantă asupra performanțelor tricolorilor va putea fi făcută de abia după meciul cu Armenia, în funcție de rezultatul pe care tricolorii îl for reuși la Erevan.

ADVERTISEMENT

Becali a lăudat patru jucători ai naționalei, printre care și Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor. De asemenea, el i-a lăudat pe Florin Niță, Nicolae Stanciu și Valentin Mihăilă.

Gigi Becali a reacționat după România – Germania 0-1: „Ești șoarecele și pisica?”

Șeful FCSB-ului a recunoscut inferioritatea României în fața nemților și crede că diferența de preț dintre jucătorii celor două echipe este definitorie pentru calitatea echipelor care s-au înfruntat duminică pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Ești șoarece? Ești șoarecele și pisica? A fost genul de meci după care nu poți spune prea multe. Păi, cum să joci tu, un lot care valorează 50 de milioane de euro cu unul al cărui valoare este de un miliard de euro?”, a spus Becali, conform Digisport.

Mirel Rădoi a atras unele critici pentru strategia pe care a adoptat-o în meciul cu Germania. Printre contestatari s-a numărat și Ciprian Marica, fost atacant la FCSB, însă Gigi Becali l-a apărat pe selecționer.

ADVERTISEMENT

„Nici 100, ce spun eu o sută, nici 1ooo de Mirel și toți antrenorii buni dacă ar fi fost aseară în loc și tot nu s-ar fi schimbat nimic. N-ai ce să faci. Ați văzut cum pasau între ei, cât de liniștiți erau”, a mai spus finanțatorul roș-albaștrilor.

Remarcații patronului de la FCSB: „Tănase, Mihăilă, Stanciu și Niță”

Gigi Becali a remarcat patru fotbaliști, printre care și Florin Tănase, căpitanul liderului Ligii 1. Tănase a marcat, de altfel, contra Macedoniei de Nord, dar cu Germania nu a reușit să se evidențieze prea mult.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, Mihăilă și Tănase au jucat acolo în față, a mai fost și Stanciu, pe final, dar nemții au jucat prea bine. Dacă Germania avea nevoie de victorie cu adevărat, dacă depindea de acest meci, ne dădea 10 goluri. 

Niță a apărat foarte bine, și-a făcut treaba. Bine, mă, nu are rost să comentăm despre acest meci. Noi trebuie să ne vedem de meciul cu Armenia. După acel meci, vom putea discuta mai multe, da?”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 15,50 este cota pentru „scor corect 2-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT