Fotbal intern

Gigi Becali a refuzat o ofertă bună pentru Dragoș Nedelcu: „Ei mi-au oferit două milioane, eu am cerut trei!”

24.01.2020 | 19:00
Gigi Becali a refuzat o oferta buna pentru Dragos Nedelcu Ei miau oferit doua milioane eu am cerut trei
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunțat că a primit o ofertă de 2.000.000 de euro pentru Dragoș Nedelcu, dar a cerut cu 1.000.000 de euro mai mult, iar afacerea a picat.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3.15 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!


Gigi Becali a refuzat o ofertă bună pentru Dragoș Nedelcu

Gigi Becali a povestit că a primit o ofertă de 2.000.000 de euro pentru Dragoș Nedelcu, dar a refuzat, pentru că își dorea 3.000.000 de euro pe mijlocașul venit de la Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Azi am primit oferte pentru Gnohere și Nedelcu. Pentru Nedelcu am primit o ofertă scrisă, de două milioane de euro. Am zis trei! Dacă primesc trei milioane, îl dau. Mă cunoașteți, nu? Așa e la fotbal”, a dezvăluit patronul FCSB-ului la emisiunea Digi Sport Special.

Gigi Becali a mai vorbit și de transferurile lui Manea, Popa și Bălgrădean

Gigi Becali a vorbit și de transferurile lui Cristi Manea, Adi Popa și Cristi Bălgrădean:La Bălgrădean e vorba că în orice situație trebuie să-i dai drumul. El are o ofertă mare să ia un salariu mai mare decât la noi și așa este creștinește să-l las să plece de la noi”.

ADVERTISEMENT

„Dacă Manea intră și joacă mai bine ca Crețu, va fi titular, dacă Popa intră și joacă mai bine ca Man o să prindă lotul, dar e greu.

Eu pe Manea l-am luat că e tânăr și aș fi plătit banii pe el pentru a-l vinde pe 10 milioane. El este cuminte și are un caracter frumos, dar la FCSB nu merge pe cumințenie, ci pe valoare”, a mai spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult o să mă bazez pe Coman în acest sezon. Cea mai mare speranță o am de la Moruțan, în ceea ce privește banii pe care pot să-i iau în viitor”, este dorința lui Gigi Becali.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com