Fotbal intern

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 10.000.000 de euro pentru Dennis Man. Impresarul jucătorului a anunțat suma pe care va pleca ”perla” FCSB

20.02.2020 | 12:34
Gigi Becali a refuzat o oferta de 10000000 de euro pentru Dennis Man Impresarul jucatorului a anuntat suma pe care va pleca perla FCSB
ADVERTISEMENT

Intrat în echipa FCSB cu ajutorul regulei jucătorului sub 21 de ani, Dennis Man și-a câștigat treptat locul de titular și acum reprezintă un produs bun de ”export” pentru Gigi Becali. Impresarul ”perlei” vicecampioanei, Anamaria Prodan, a dezvăluit că fotbalistul este la mare căutare pe plan internațional, însă nu va pleca pe mai puțin de 15.000.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1.83 este cota pentru ”Adrian Petre marchează oricând”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat 10.000.000 de euro pentru Dennis Man

Dennis Man a fost unul dintre puținii jucători care nu l-au dezamăgit pe Gigi Becali în acest start de an 2020 în Liga 1.

După derby-ul cu Dinamo, patronul FCSB l-a lăudat pe fotbalistul de 21 de ani, despre care a spus că a fost singurul din atac care s-a luptat.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Man au atras atenția și cluburilor de peste hotare. Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a dezvăluit pentru Prosport că vedeta celor de la FCSB ar putea pleca, dar doar pe o sumă care se învârte în jurul a 15.000.000 de euro.

Conform soției fostului antrenor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf, pentru Dennis Man a venit deja o ofertă de 10.000.000 de euro, însă Becali a refuzat-o.

ADVERTISEMENT

”La ce văd că se vinde în străinătate și nu las capul jos pentru că e român, eu cred că Dennis Man valorează 15 – 20 de milioane de euro în momentul ăsta.

Dacă o echipă îl ia pe Dennis Man cu 15 milioane, atunci o să îl vândă mai târziu cu 50 de milioane de euro. A avut ofertă pe masă cu 10 milioane de euro, iar Becali simte că poate mai mult”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, dorit în Championship

La începutul acestui an, FANATIK dezvăluia că Dennis Man este dorit de o echipă din al doilea eșalon din Anglia.

Formația Birmingham City, care l-a dorit și pe George Pușcaș în trecut, erau dispuți să plătească 10 milioane de euro celor de la FCSB pentru transferul lui  Dennis Man, însă Gigi Becali nu a fost mulțumit de această sumă și vrea dublu.

  • 5.500.000 milioane de euro este cota lui Dennis Man
  • 5 goluri în 21 de meciuri are Man la FCSB în toate competițiile
  • 4 selecții are Man în naționala mare a României
ADVERTISEMENT