Fotbal intern

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Planic: “Nici nu a vrut să audă”

07.09.2018 | 17:55
Gigi Becali a refuzat sal vanda pe Planic Nici nu a vrut sa auda

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Planic, fundaşul sârb adus în vara anului trecut la FCSB. Presa din ţara natală a jucătorului a scris despre posibilitatea ca Bogdan Planic să fie transferat de la vicecampioana României şi refuzul patronului Gigi Becali.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de o eventuală plecare a lui Bogdan Planic, mai ales după ce nu a reuşit să-şi aducă jucători în centrul defensivei, iar acum a luat şi banderola de căpitan al echipei, după ce Florin Tănase nu a mai primit această responsabilitate.

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe fundaşul Bogdan Planic

”La începutul verii au existat informaţii că mai multe cluburi din Germania sunt interesate de Planic şi erau pregătite să plătească 8 milioane de euro. Becali nici măcar n-a vrut să audă de vânzarea lui Planic”, notează sârbii de la mozzartsport.com.

Gigi Becali nu a vrut să-l dea pe Bogdan Planic şi nici jucătorul nu era interesat să plece după doar un an de la FCSB. Recent, acesta discuta despre plecare şi nu concepea acest lucru: “Nu mă gândesc la nicio ofertă, eu sunt la Steaua și avem în față meciuri dificile. Mă concentrez 100%, vreau să iau anul acesta titlul cu Steaua și să joc în Europa League. Altceva nu mă interesează în acest moment”.

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Planic. Fotbaliştii de la FCSB, Bogdan Planic şi Florinel Coman, se antrenează înaintea meciului retur din Liga Europa împotriva celor de la Hajduk Split, la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 15 august 2018.
Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Planic. Fotbaliştii de la FCSB, Bogdan Planic şi Florinel Coman, se antrenează înaintea meciului retur din Liga Europa împotriva celor de la Hajduk Split

Gigi Becali nu a mai vrut ca Florin Tănase să fie căpitan, iar  după meciul cu Rapid Viena explica de ce nu îl mai vrea pe “decar” ca purtător al banderolei la echipa sa: “Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan. De-acum înainte s-ar putea să frece banca de rezerve, că nu se poate să ceri schimbare în minutul 43. Te doare? Mai stai două minute, cât mai e până la pauză, şi luptă! I-a fost frică să mai joace, ce să mai zică, s-a dat lovit şi aia e. L-a lovit ăla puţin şi a zis că lasă, mai bine nu mai joc. Ce căpitan e ăla?! Mereu cu mâinile pe sus, se aruncă una-două…simulări. Nu e căpitan. Îl pun pe Planic, că ăla dă război. Sau văd eu, pe Gnohere, că dă goluri. I-aş da bandelorla lui Pintilii, dar nu vrea să o mai ia, e supărat. Şi are dreptate să fie supărat, că i-am luat-o pe nedrept“, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Citeşte şi:

1.700.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Planic