Fotbal intern

Gigi Becali a reluat negocierile cu Cristian Lopez! Ce salariu îi oferă

02.08.2018 | 16:25
Gigi Becali a reluat negocierile cu Cristian Lopez Ce salariu ii ofera

FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a reluat negocierile cu Cristian Lopez, atacantul în vârstă de 29 de ani care a mai fost dorit de latifundiarul din Pipera și în urmă cu două sezoane, în 2016, după ce Gregory Tade intrase în dizgrația lui Gigi Becali. Astfel, Patronul FCSB-ului voia să-l dea pe atacantul francez la schimb cu spaniolul care evolua în acea perioadă la CFR Cluj.

Gigi Becali este în căutarea unui atacant, după ce Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu, formație care a plătit 1.400.000 de euro. Patronul “roş-albaştrilor” crede că FCSB nu se poate descurca doar cu Harlem Gnohere. Astfel, acesta se află în negocieri avansate cu Raul Rusescu, dar a reluat discuţiile şi cu Cristian Lopez.

Gigi Becali a reluat negocierile cu Cristian Lopez

Iniţial, Cristian Lopez a refuzat oferta lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera i-a transmis atacantului în vârstă de 29 de ani că e dispus să-i ofere un contract valabil pe două sezoane, urmând ca spaniolul să încaseze 800.000 de euro. Fotbalistul a cerut 1.000.000 de euro, dar a revenit la sentimente mai bune în ultimele zile.

FANATIK.RO a aflat că Cristian Lopez i-a transmis lui Gigi Becali că este dispus să accepte oferta de 800.000 de euro pe două sezoane, iar atacantul spaniol ar urma să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică în următoarele zile, toate acestea dacă va ajunge la un acord cu patronul vicecampioanei României. Mai mult, impresarul lui Cristian Lopez va merge pe Arena Naţională la meciul dintre FCSB – Rudar Velenje, azi, de la ora 21.30, în turul II preliminar al Europa League.

Bucuria lui Cristian Lopez după un gol înscris pentru CFR Cluj
Cristian Lopez se bucură după un gol înscris pentru CFR Cluj

Strategia lui Gigi Becali cu Cristian Lopez

După ce a anunţat că Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, insistă pentru Raul Rusescu, Gigi Becali a vorbit despre cel de-al doilea atacant care se află pe lista lui şi a făcut referire la Cristian Lopez. Celălalt atacant e străin. Aşa o să fie Tănase şi Coman concentraţi şi cuminţi. De fumat, Coman nu se lasă. Dar va fuma mai puţin. Cum să te baţi cu Europa? Eu acum încerc altă strategie: să cresc 6 jucători tineri şi în câţiva ani să putem lupta. Asta pot să fac, altfel ce? Păi Messi câştigă într-o zi cât salariul pe un an la un jucător al nostru.”

33 de goluri şi 3 pase decisive pentru CFR Cluj

Cristian Lopez a evoluat pe parcursul carierei pentru Alicante CF, RM Castilla, Valencia B, Atl., Baleares, Huddersfield, Shrewsbury, Northampt. Town, Burgos CF, CFR Cluj şi Lens, fiind în momentul de faţă liber de contract. Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Cristian Lopez a jucat ultima dată pentru RC Lens în 71 de meciuri, a înscris 33 de goluri şi a oferit 3 pase decisive. Pentru CFR Cluj, Cristian Lopez a bifat 51 de partide, a înscris 18 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

“Eu i-am făcut o ofertă lui Lopez, iar impresarul m-a căutat după câteva zile şi mi-a spus că jucătorul vrea să vină la noi, dar nu putem să mai punem 200.000 de euro la oferta iniţială? I-am spus că nu. Probabil el şi-a căutat şi altă echipă între timp, dar nu şi-a găsit. I-am spus că nu mai pot sa măresc oferta pentru că eu consider că şi aşa este una foarte bună pentru fotbalul românesc”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

1.000.000 de euro este cota lui Cristian Lopez, conform transfermarkt.com