Sport

Gigi Becali a remarcat un singur jucător după FCSB – FC Argeș 3-2. Ce spune despre debutul lui Billel Omrani: ”Va fi bombă în play-off”

Deși nemulțumit de joc în meciul FCSB - FC Argeș 3-2, Gigi Becali a ținut să-l remarce pe Andrea Compagno pentru faptul că marchează și ajută echipa.
03.10.2022 | 11:28
Gigi Becali a remarcat un singur jucator dupa FCSB  FC Arges 32 Ce spune despre debutul lui Billel Omrani Va fi bomba in playoff
Deși nemulțumit de joc în meciul FCSB - FC Argeș 3-2, Gigi Becali a ținut să-l remarce pe Andrea Compagno pentru faptul că marchează și ajută echipa. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Aflat într-o formă excelentă, atacantul de 1,5 milioane de euro al ”roș-albaștrilor” a reușit o ”dublă” cu FC Argeș și e golgheter în SuperLiga.

Remarcatul lui Gigi Becali în partida FCSB – FC Argeș 3-2

Andrea Compagno l-a impresionat încă o dată pe Gigi Becali la întâlnirea FCSB – FC Argeș 3-2, lucru care nu s-a întâmplat și cu ceilalți jucători ai vicecampioanei României. De altfel, patronul i-a criticat pe majoritatea dintre ei după meciul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”Nu e vorba de greșeli în defensivă. Eu vrea să văd 10 pase, 7 pase, dar nu văd. Vreau să văd și eu șuturi pe poartă, combinații, fotbal frumos. Să văd jucătorii că vin la primire. Dar eu văd doar 3 pase. Aseară am meritat victoria, dar vreau victorii categorice. Vreau victorii după măsura jucătorilor pe care am dat bani.

Asta a fost o victorie muncită, nu am cum să acuz jucătorii. Acuz jocul, că vreau să văd și eu 5-6-7 pase. Pe Olaru nu-l mai recunosc, cum să faci aia acolo, dă pasă, pasează până găsești culoarul.

ADVERTISEMENT

Compagno aleargă 13 kilometri și mai inventează și goluri, că a inventat golul ăla prin care am egalat, ce să mai zici. Sunt supermulțumit de Compagno. E bătăios, vine în spate. Hai să vedem câți kilometri aleargă Ianis Stoica și câți aleargă Compagno. Fotbal înseamnă muncă și suferință”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Becali îi simte lipsa lui Florin Tănase

Patronul s-a arătat nemulțumit de prestația avută de Billel Omrani la debutul său la FCSB, însă este sigur că francezul va ”exploda” în play-off, atunci când va fi pus la punct cu pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT

”Omrani s-a remacat prin eșecuri. Nu ai voie acolo să ratezi niciodată. Ai văzut Compagno, pac-gol! Nu are rost să discutăm despre Omrani, îi cunoaștem valoarea. Când pune piciorul pe minge e fotbalist. Trebuie să așteptăm maximum o lună. Omrani va fi bombă mare în play-off, va câștiga meciuri… Încă nu este el 100%.

Tănase era cel mai important jucător de la FCSB, el era dirijorul, acum ne lipsește un dirijor. Nu mă bag eu cine joacă și cine nu. Dar Haruț… Nu zic nimic de Dawa. Mie îmi place cuplul ăsta Dawa – Tamm. Aseară am avut doar un fundaș central, că Haruț era și el p-acolo, bagă bă piciorul că ești fundaș.

ADVERTISEMENT

Crețu își face treaba, aseară i-a mai salvat pe fundașii centrali. Că nu știe ce să centreze, asta e. Aseară a dat o centrare bună, dar nu a băgat-o Cordea. De când a intrat Pantea nu au mai avut nicio acțiune în partea stângă. Cât a fost Șerban era bulevard. Bine, pe Șerban eu îl susțin, dar cât să-l mai susțin că făcea Jakolis ce dorea acolo.

Noi trebuie să mergem în cupele europene, că nu facem fotbal să ne distrăm pe aici în România, Becali nu dă bani pentru asta. Dacă nu bați categoric să poți să ajungi pe locul 6, nu ajungi în cupele europene, nu ai bani”, a spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru ”ambele marchează” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT