Fotbal intern

Gigi Becali a rezolvat problema băncii tehnice: “Am pus antrenor la FCSB. Începe o nouă eră”

21.08.2019 | 16:32
Gigi Becali a rezolvat problema bancii tehnice Am pus antrenor la FCSB Incepe o noua era

Gigi Becali a anunțat că FCSB are un nou antrenor principal. Patronul nu a dezvăluit și numele tehnicianului instalat pe banca vicecampioanei, susținând că echipa sa va intra într-o nouă eră, a “secretomaniei”. Ca urmare a declarației, Gigi Becali nu va mai oferi informații legate de formația “roș-albastră” până în momentul în care acestea vor deveni oficiale.

Gigi Becali anunță un nou antrenor la FCSB

Patronul FCSB-ului Gigi Becali a declarat că a rezolvat problema băncii tehnice a vicecampioanei, dar nu va anunța numele noului antrenor până când acesta va fi prezentat oficial, practică pe care vrea să o urmeze și în cazul altor informații importante de la echipa sa. Becali a devenit deja celebru pentru divugarea unor noutăți din culisele FCSB-ului, cum ar fi transferuri sau echipa de start.

Am pus deja antrenor la FCSB, dar nu ştie nimeni despre cine este vorba. Doar eu îl ştiu şi o să-l aflaţi numai atunci când îl voi prezenta. Începe o nouă eră. Era secretomaniei! Gata, nu vreau să mai vorbesc, m-am săturat de atâţia ani de când tot dau declaraţii şi mi se interpretează spusele“, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Costel Enache a fost dorit de Gigi Becali la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Costel Enache a fost dorit de Gigi Becali la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Costel Enache, cea mai recentă variantă

Numele lui Costel Enache a fost ultimul apărut ca soluție pentru banca tehnică a FCSB-ului. Gigi Becali a confirmat interesul pentru antrenorul lui Hermannstadt, dar mutarea nu s-a mai concretizat pentru că Enache nu i-a mai răspuns la telefon, chiar în ziua în care trebuie prezentat oficial. Varianta Costel Enache era și pe placul noului director sportiv de la FCSB, Narcis Răducan, care recunoștea că antrenorul de 46 de ani este tentant pentru “roș-albaștri”.

Până la prezentarea noului antrenor, FCSB se pregătește pentru prima manșă a dublei cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League. Meciul are loc joi seară la Giurgiu, de la ora 21:30, iar returul se dispută în Portugalia o săptămână mai târziu. Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor principal după demisia lui Bogdan Andone. Sub comanda lui Vergil Andronache, FCSB a ajuns pe locul 11 în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, cu 4 înfrângeri consecutive.

  •  4 puncte are FCSB după 6 etape disputate