Sport

Gigi Becali a ridicat ștacheta la FCSB: ”Vreau să fac un miliard de euro în 10 ani!”

Gigi Becali a spus de nenumărate ori că pentru el fotbalul nu este decât o afacere și a dezvăluit planul pe care îl are cu FCSB.
12.06.2021 | 18:30
Gigi Becali a ridicat stacheta la FCSB Vreau sa fac un miliard de euro in 10 ani
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a reușit în iarnă să-l vândă la Parma pe Dennis Man și a înregistrat cel mai scump transfer pentru un jucător român.

De curând, omul de afaceri a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 13.000.000 de euro pentru Octavian Popescu, deoarece își dorește să obțină 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cum vrea Gigi Becali să facă o afacere uriașă din FCSB

Deși multă lume nu este de acord cu prețurile stabilite pentru jucătorii săi, Gigi Becali nu se abate de la strategia pe care o are la FCSB și a anunțat că vrea să facă o mulțime de bani din vânzarea de jucători.

Latifundiarul din Pipera este mulțumit de cum a început să se miște piața transferurilor pentru formația sa, dar visul său este să ajungă la un miliard de euro din acest business.

ADVERTISEMENT

”Am un lot foarte bun în acest moment, cu foarte mulți jucători tineri, care vor crește și vor fi extrem de căutați. Și voi mai cumpăra, așa cum v-am obișnuit. Vreau să fac un miliard în 10 ani”, a declarat finanțatorul FCSB pentru digisport.ro.

Omul de afaceri anunță dominația FCSB

Chiar dacă a luat 13.000.000 din transferul lui Dennis Man și mai poate încasa încă două în funcție de performanțele fotbalistului, Gigi Becali visează la sume și mai mari pe care să-și vândă jucătorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În plus, el este de părere ci echipa sa nu mai poate ratat titlul de campioană în sezonul viitor, deoarece jucătorii de calitate au crescut, au experiență și se pot bate de la egal la egal cu CFR Cluj.

”La anul nu ne va mai sta nimeni în cale. Vă spun doar atât. Coman, Moruțan, Ovtavian Popescu, Olaru și Tănase. Cine-i poate opri? Au ajuns la maturitate și vor pleca pe bani mulți”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Becali crede că a adoptat strategia corectă

Finanțatorul FCSB este mulțumit de cum a decurs afacerea FCSB până în acest moment și a dat din nou exemplu alte echipe de tradiție din fotbalul românesc care se confruntă cu mari probleme financiare.

”Faptul că am acum 10 milioane de euro în cont mă mulțumește. Vedeți ce vremuri trăim. Mereu m-a interesat partea financiară.

Când vezi echipe mari ale României, imense, aflate prin insolvență sau care au luptat pentru salvarea de la retrogradare, te gândești dacă eu am procedat bine sau nu până acum. Deci, am făcut bine!”, a încheiat Becali.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT