Fotbal intern

Gigi Becali a rupt tăcerea: ”Nu mai vorbesc cu nimeni”

05.09.2020 | 15:24
Gigi Becali a rupt tacerea Nu mai vorbesc cu nimeni
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a rupt tăcerea și a dezvăluit că a decis să iasă din viața publică și nu va mai oferi declarații pe nicio temă.

Omul de afaceri este un personaj cunoscut pentru plăcerea de a ieși la televizor și a comenta pe diferite subiecte, dar în special legat de fotbal.

ADVERTISEMENT

Acum, latifundiarul din Pipera se pare că s-a săturat de acest stil de viață și a luat hotărârea de a nu mai avea apariâii atât de dese.

De ce a decis să tacă Gigi Becali

Contactat de AntenaSport, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat că a luat decizia de trece sub tăcere deoarece nu mai dorește să apară în viața publică și susține că nu se mai uită nici la televizor.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum i s-a părut meciul naționalei României cu Irlanda de Nord, omul de afaceri a dat un răspuns surprinzător: ”Nu știu, nu mă pricep. Eu nu am televizor. Nu mă mai uit la televizor, nu știu despre ce vorbiți. Nu mai vorbesc cu nimeni”.

Gigi Becali a motivat hotărârea luată prin faptul că nu îi mai place să apară în public. Reporterul a încercat să-l atragă într-o discuție despre FCSB, dar latifundiarul a răspuns: ”Nu știu, nu mă pricep! Hai, să fii sănătos, nu mă pricep. La revedere”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a spus de mai multe ori că nu va mai apărea în viața publică, însă de fiecare dată a revenit asupra deciziei. Finanțatorul FCSB nu a mai ieșit să vorbească despre echipa sa de când s-a reluat noul sezon competițional.

Zilele trecute, milionarul a fost surprins pe stradă îmbrăcat foarte simplu, cu un tricou, blugi, vestă și o șapcă pe cap ca să nu fie văzut de oameni, a intrat într-o bancă cu un rucsac în spate și a ieșit cu geanta plină.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit la finalul lunii august că Gigi Becali a fost foarte dezamăgit de selecția făcută de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor, și chiar i-a cerut explicații tehnicianului.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,80 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: