Fotbal intern

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Marius Șumudică în criza COVID-19: „Mi-a salvat familia“

10.11.2020 | 17:26
Gigi Becali a sarit in ajutorul lui Marius Sumudica in criza COVID19 Mia salvat familia
ADVERTISEMENT

Familia lui Marius Şumudică, antrenorul turcilor de la Gaziantep, a fost infectată cu noul coronavirus, iar Gigi Becali a sărit rapid în ajutor. Tehnicianul şi-a arătat recunoştinţa pentru gestul patronului de la FCSB.

Soţia, fiica şi tatăl lui Marius Şumudică au fost testaţi pozitiv. Cei trei locuiesc în România, la aproape 2.000 de kilometri distanţă de antrenorul lui Gaziantep.

ADVERTISEMENT

La aflarea veştii, Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi l-a contactat pe fostul rival din campionat. Patronul lui FCSB l-a asigurat pe Şumudică de faptul că va avea grijă de apropiaţii acestuia.

Marius Şumudică: „Gigi Becali e un om extraordinar. M-a ajutat foarte mult“

„Gigi Becali este un om extraordinar. Mi-a salvat familia. Voiam să vă spun că nu am mai vorbit de 8 luni cu el și când a aflat că familia mea are probleme m-a sunat și m-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu este bătrân, are 74 de ani, multe comorbidități, vă dați seama că am avut mari emoții. Dar el m-a sunat, mi-a spus să îmi văd de meciul meu că se va ocupa de familia mea. Să fie toți bine.

Mi-a luat o piatră de pe inimă. M-a liniștit, deși eu eram la mii de kilometri depărtare. Voiam să spun că este un om extraordinar și îi mulțumesc foarte mult că a avut grijă de familia mea“, a declarat Marius Şumudică la Digisport.

ADVERTISEMENT

Tratamentul administrat familiei Şumudică a provenit de la clinica pe care Gigi Becali o deţine, Imunomedica. La acelaşi centru sunt testaţi şi fotbaliştii echipei sale.

Gigi Becali şi Marius Şumudică nu au colaborat profesional niciodată, dar au relaţie destul de apropiată. Fostul rapidist s-a aflat la un moment dat pe lista posibililor antrenori, dar a fost refuzat vehement de fani.

ADVERTISEMENT

Patronul roş-albaştrilor şi-a manifestat deseori admiraţia pentru calităţile şi rezultatele lui Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT