Fotbal intern

Gigi Becali a sărit la gâtul lui Ianis Zicu. “Nu îți e rușine? Vorbește aiurea!” Cum l-a enervat pe patronul FCSB

03.07.2019 | 11:58
Gigi Becali a sarit la gatul lui Ianis Zicu Nu iti e rusine Vorbeste aiurea Cum la enervat pe patronul FCSB

Gigi Becali s-a enervat la culme și a sărit la gâtul lui Ianis Zicu, toate acestea după ce noul antrenor al celor de la Farul Constanța, echipă care evoluează în Liga a 2-a, a declarat că Florinel Coman valorează 3,5 milioane de euro și nu cât susține Gigi Becali.

Gigi Becali a sărit la gâtul lui Ianis Zicu

Gigi Becali susține că prețul lui Florinel Coman a crescut după Campionatul European U21 din Italia și San Marino, acolo unde România a jucat în semifinale, iar acum a primit o ofertă în valoare de 15.000.000 de euro pentru fostul atacant de la Viitorul, dar că a refuzat-o.

“Ianis Zicu zicea că nu am dreptate și că suma corectă pentru Coman e de 3,5 milioane de euro. Păi eu am o ofertă de 15 milioane acum pentru Coman și nu îl dau. Ianis Zicu… Nu îți e rușine? Toată ziua își dă cu părera. Eu dacă vreau să se facă transferul, atunci se face și mâine. O să vedeți. E adevărat că a avut dreptate Gică Popescu. El are caracter frumos, îmi place de el. Ianis Zicu… marele deștept. Vorbește aiurea la televizor. Hai să vedem ce fac Ianis Zicu și Marica la Farul”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ianis Zicu în perioada când juca pentru ASA Târgu Mureș. Sursă foto: sportpictures.eu
Ianis Zicu în perioada când juca pentru ASA Târgu Mureș. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce a declarat Ianis Zicu despre Florinel Coman

”E un moment bun pentru Florinel Coman. Este o sumă corectă oferită pentru el. Nu mi se pare o sumă mică. Au câștigat nemții Campionatul European cu doi ani în urmă și cel mai mare transfer a fost de 8 milioane de euro. Este greu să fie oferte foarte mari după Campionatul European. Trebuie să joci perfect 5 jocuri, să marchezi 7-8 goluri și poate atunci. Dacă ai doar două execuții într-un meci, oamenii vor să fie siguri pe ceea ce cumpără. Trebuie să vadă și calități defensive pentru a vedea un transfer de 15 milioane de euro”, a spus Ianis Zicu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Florinel Coman mai are contract cu FCSB până în vara anului 2022. Gigi Becali l-a cumpărat de la FC Viitorul Constanța în august 2017 cu 3 milioane de euro, iar în perioada petrecută la vicecampioana României a jucat în 68 de meciuri, a dat 16 goluri și a oferit 16 pase decisive.