Sport

Rachid Bouhenna a fost prezentat la noua echipă după ce a reziliat cu FCSB. Va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! Update

Gigi Becali a scăpat de Rachid Bouhenna, fundaș tras pe „linie moartă” de FCSB de ceva timp, care tocmai ce și-a reziliat contractul.
01.02.2023 | 15:52
Rachid Bouhenna a fost prezentat la noua echipa dupa ce a reziliat cu FCSB Va fi adversarul lui Razvan Lucescu Update
Gigi Becali a scăpat de încă un jucător indezirabil de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-02-2023
13:58

Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial la Ionikos

Rachid Bouehnna și-a găsit rapid echipă după despărțirea de FCSB. Fundașul în vârstă de 31 de ani a fost prezentat oficial la Ionikos Nikeas, echipă de pe ultimul loc din campionatul Greciei.

Campion cu CFR Cluj, Rachid Bouhenna a adunat doar patru apariții pentru FCSB în SuperLiga, iar echipa elenă este a 10-a din cariera fotbalistului algerian.

„PAE Ionikos anunță startul colaborării cu Rachid Bouhenna”, se arată pe pagina de Facebook a clubului elen.

 

În campionatul grec, Rachid Bouhenna îl va avea adversar pe Răzvan Lucescu. Antrenorul român se află pe locul 3 cu PAOK și are o serie impresionantă de 14 meciuri consecutive fără înfrângere. 

31-01-2023
14:16

Ce a postat Rachid Bouhenna după ce a plecat de la FCSB

Rachid Bouhenna n-a rezistat decât jumătate de sezon la FCSB. Stoperul algerian nu are resentimente față de roș-albaștrii și a postat un mesaj prin care și-a luat rămas bun de la formația pentru care a jucat doar nouă meciuri.

„Aventura mea la FCSB s-a terminat. Le mulțumesc tuturor fanilor pentru susținere, ați fost incredibili!”, a scris Rachid Bouhenna, pe Instagram.

Foto: Instagram Rachid Bouhenna

Rachid Bouhenna a fost adus în vară de FCSB, din postura de jucător liber de contract, însă nu a reușit să se impună în echipa „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a scăpat de încă un jucător indezirabil de la FCSB

Gigi Becali a mai scăpat de încă un jucător de la FCSB, după ce Rachid Bouhenna și-a reziliat contractul, anunțul fiind făcut de Mihai Stoica, managerul general al echipei.

ADVERTISEMENT

„Bouhenna a reziliat contractul astăzi, e jucător liber. Am mai trăit meciuri din astea cum au fost cu Farul, nu e ceva nou. Eu am trăit ceva tragic, ăsta e meci de campionat.

Ne-am bucurat mult la golul trei, golul nostru anulat. Când am văzut că rămâne 2-1 mi-a fost teamă, aveam presimțirea că terminăm la egalitate, nu că pierdem. Dar asta este acum, se mai întâmplă și chestii de genul ăsta.

ADVERTISEMENT

Coman nu se știa în locul cui va intra, dar era sigur că va intra. În mod normal, la cum se prezintă la antrenamente ar fi trebuit să intre titular, dar e o luptă în doi pentru postul de titular între el și Tavi”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Coman a intrat foarte bine!”

„Coman a intrat foarte bine din moment ce a marcat dintr-o acțiune făcută de el. Și Miculescu a intrat bine și a făcut o fază foarte bună până să se bage Omrani să strice faza.

ADVERTISEMENT

Din moment ce Ovidiu Hațegan a fost la VAR, îmi rezerv dreptul să tac din gură și să nu comentez. Jucătorii au fost supărați pe arbitraj, dar asta este”, a continuat Mihai Stoica.

MM Stoica nu a vrut să comenteze gafa lui Joyskim Dawa, însă a anunțat că Iulian Cristea este pregătit să joace în următoarele meciuri: „Nu pot… chiar dacă am o opinie, însă nu pot să mi-o exprim în public. Nu Alibec a ciupit mingea, el a dat pe lângă. Cristea și Haruț pot juca”.

ADVERTISEMENT

„Mi-e greu să critic jucătorii și dacă nu am făcut-o până la vârsta asta, nu o voi face nici de-acum înainte”, a mai spus MM Stoica și despre golul primit de Ștefan Târnovanu din lovitură liberă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT