Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a scăpat de o problemă la FCSB: „Burleanu și Vassaras s-au implicat”

Gigi Becali a scăpat de o problemă la FCSB cu care s-a confruntat pe parcursul sezonului trecut. Ce legături au Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras.
24.08.2023 | 15:20
Gigi Becali a scapat de o problema la FCSB Burleanu si Vassaras sau implicat
Gigi Becali a scăpat de o problemă la FCSB în actuala stagiune. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost într-un război total cu Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras în sezonul trecut, în urma arbitrajului pe care patronul FCSB-ului la contestat vehement. Disputa dintre cele două părți a culminat cu prestația lui Horațiu Feșnic la derby-ul Rapid – FCSB 1-0, în urma căruia, Gigi Becali a vrut să se retragă din fotbal.

Gigi Becali a scăpat de o problemă la FCSB: „Burleanu și Vassaras s-au implicat”

Gigi Becali a sesizat o îmbunătățire a manierei de arbitraj în comparație cu sezonul trecut. Mai mult decât atât, patronul vicecampioanei s-a arătat mulțumit, fiind convins că președintele FRF Răzvan Burleanu și președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Kyros Vassaras au luat atitudine.

ADVERTISEMENT

„(n.r. mulțumit de arbitraj) Da. Serios vorbind, eu cred că și Burleanu, și Vassaras s-au implicat. Au zis: ‘Bă, nu mai merge așa. Avem și VAR și greșim? Nu mai merge așa’. Nu știu ce au făcut, ce n-au făcut.

Cred că există implicație. Văd arbitraje corecte, văd că se duc oamenii la VAR. Cred că există implicație majoră în arbitraj și a lui Burleanu, și a lui Vassaras”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a adus aminte de Feșnic: „A fost atac mortal”

Gigi Becali a dat ca exemplu atacul lui Darius Olaru asupra lui Mihai Bordeianu în FCSB – Poli Iași, scor 2-1. Verdictul specialistului a fost dat de Ion Crăciunescu. Fostul arbitru român este convins că mijlocașul roș-albaștrilor trebuia să fie eliminat după acea intervenție.

În discursul despre arbitraj, Gigi Becali și-a adus aminte de Horațiu Feșnic. „Centralul” de la derby-ul Rapid – FCSB, scor 1-0, în turul din play-off-ul trecut, trebuia să acorde două cartonașe roșii după intrările dure ale lui Onea și Grigore asupra lui Coman, respectiv Compagno.

ADVERTISEMENT

„Dacă era ceva, era de la început. Se vede ziua bună de dimineață. Se vede intenția arbitrilor de a fi foarte corecți. Ei așteaptă un minut, trei, cinci minute. (n.r. roșu la Darius Olaru) Cam așa. Cum a făcut Feșnic, execuție. A fost atac mortal, dar ăia nu au ținut cont.

Eu cred că atunci, cu Feșnic, s-a întâmplat ceva. Rămâne cu pată toată viața lui. Nu e să zici că e cineva împotriva mea. Nu erau arbitrajele corecte, nu mai are nimeni cu nimeni acum”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, sancționat de FRF după reclamațiile CCA

În sezonul precedent, Gigi Becali a fost sancționat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după reclamațiile înaintate de Comisia Centrală a Arbitrilor ca urmare a declarațiilor făcute de patronul FCSB.

Finanțatorul a primit o amendă de 5.000 de lei și avertisment. Totodată, Adrian Mititelu, Neluțu Varga sau Ciprian Marica au fost sancționați de Comisia de Disciplină pentru delcarațiile făcute despre arbitri.

HORIA IVANOVICI vă invităn la FANATIK SUPERLIGA, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

Gigi Becali, mulțumit de arbitrajul din SuperLiga

ADVERTISEMENT