Fotbal intern

Gigi Becali a scăzut la 500.000 de euro oferta pentru Andrei Chindriș: ”Au venit doi nemți care nu au oferit nici măcar cinci bani”

11.03.2020 | 15:09
Gigi Becali a scazut la 500000 de euro oferta pentru Andrei Chindris Au venit doi nemti care nu au oferit nici macar cinci bani
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a scăzut la 500.000 de euro oferta pentru fundașul formației FC Botoșani, Andrei Chindriș.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,53 este cota pentru „2-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a scăzut la 500.000 de euro oferta pentru Andrei Chindriș: ”Cine îl mai vrea acum, Barcelona, Milan, Real Madrid?”

”Tată, păi nu era vorba de Borussia Dormund? Acum veniți și mă luați că Iftime a spus de Leipzig? Mâine de cine îmi mai spuneți că îl vrea pe Chindriș? Barcelona, AC Milan, Real Madrid?”, a declarat latifundiarul din Pipera pentru prosport.ro.

”Am înțeles că au venit doi nemți care nu au oferit pe Chindriș nici măcar cinci bani. Atunci despre ce vorbim?”, a spus Gigi Becali care a precizat că oferta pentru Andrei Chindriș este acum de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Dacă era ceva sigur de afară nu credeți că se ducea afară?”

”Câți jucători am luat eu de la Botoșani, iar Iftime vă spunea că are oferte din străinătate pentru ei? Unde s-au dus? Tot la FCSB. Eu nu am negociat cu nimeni înainte de meciul direct. M-am interesat și eu ca să aflu dacă a venit cineva cu adevărat după Chindriș”, a continuat Becali.

”Dacă era ceva sigur de afară nu credeți că se duceau afară? Uite cum facem acum: Ia, mă, nenea Vali 500.000 de euro de la mine că sunt mai buni față de 5 bani pe care o să te alegi pe Chindriș dacă tot mai crezi că îl dai pe la Borussia sau Leipzig”, a explicat patronul FCSB

ADVERTISEMENT

”Am aflat eu cum a stat treaba cu nemții aia doi”

”În loc să te alegi cu 5 bani, nu este mai bine să iei 500.000 de euro? Poate mai discutăm și de niște procente, vedem noi. Dar gata, acum dau doar 500 de mii, nu un milion de euro că am aflat eu cum a stat treaba cu nemții aia doi”, a încheiat Gigi Becali.

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai buni jucători de la FC Botoșani, iar Gigi Becali și-l dorește la FCSB. Patronul vicecampioanei României a fost dispus inițial să plătească o sumă de 1.000.000 de euro pe fundașul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Chindriș, urmărit de Werder Bremen la meciul cu FCSB

FC Botoșani, prin vocea patronului Valeriu Iftime, spune că jucătorul din linia defensivă nu pleacă pe 1 milion de euro, chiar dacă oferta vine de la Gigi Becali, om de fotbal care a cumpărat mulți jucători de la echipa moldavă în ultimii ani.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost urmărit la meciul FC Botoșani – FCSB, din prima etapă a play-off-ului, de scouteri ai clubului german Werder Bremen, care în acest sezon se luptă din greu pentru evitarea retrogradării în liga a doua din Germania.

ADVERTISEMENT