Fotbal intern

Gigi Becali a schimbat regulamentul: “Iau de pe site-uri câte 30 de gagici”

23.07.2018 | 12:06
Gigi Becali a schimbat regulamentul. Şeful vicecampioanei României, nervos

Gigi Becali a schimbat regulamentul la FCSB! Patronul vicecampioanei a anunţat că au fost instaurate noi reguli şi amenzi la club, după ce echipa a început ruşinos campionatul, cu înfrângere împotriva Astrei Giurgiu, scor 1-0.

Şeful “roş-albaştrilor” a fost foc şi pară pe elevii lui Nicolae Dică şi a anunţat că l-a deranjat că echipa nu a avut prospeţime, deşi în stagiile de pregătire jucătorii debordau de vitalitate. Becali a decis să schimbe regulile la FCSB, iar amenda pentru jucătorii care fumează să fie de 5.000 de euro iar ca pedeapsă pentru înfrângerea cu Astra a anunţat că de acum se intră în cantonament cu două zile înaintea meciurilor, pentru că jucătorii ar vorbi pe site-urile de socializare cu fete şi preferă ca Dică să-i aibă la dispoziţie mai devreme.

Gigi Becali a schimbat regulamentul

“5.000 de euro fumatul, care trebuie respectat. Nu permit şi nicio dată nu s-a permit la Steaua şi FCSB actual, nu s-a permis fumatul. Am avut eu o scăpare din cauz lui Alibec. Atunci s-au apucat toţi, ba pe colo, ba prin avion. Domne, ce să mai, cu fumatul pe la colţuri. Şi acum, gata,

Dacă am făcut nişte reguli, le respectăm şi cu asta basta. De exemplu acum, dacă nu suntem proaspeţi şi pentru că avem 15.000 – 20.000 de euro pe lună şi ăştia de la Giurgiu doar 3.000 – 4.000 de euro şi ne bat, voi trebuie să aveţi un sacrificiu. Pentru că vă bate Giurgiu, voi trebuie să faceţi ceva în plus, iar ca să luăm o măsură de prospeţime, intrăm în cantonament cu două zile înainte. Şi poate prospeţimea aia s-o găsi, poate facem ceva. Bam-bam, pe site-urile astea îţi aduc 30 de gagici, bam-bam, imediat îţi vin. Unde aţi aruncat prospeţimea când aţi venit acasă? Ne minunam cu Dică, mi-a zis Mihai că suntem prea puternici, de aia nu am luat atacant”, a spus Gigi Becali la PROX.

Gigi Becali a schimbat regulamentul. Şeful vicecampioanei României, nervos
Gigi Becali a schimbat regulamentul. Patronul FCSB gesticulează nervos

Gigi Becali a schimbat regulile la vicecampioană şi pentru că este de părere că indisciplina lui Denis Alibec, un fumator înrăit, a fost vinovată pentru ratarea campionatului sezonul trecut. De aceea nu vrea să mai tolereze asemenea lucruri la echipă.

Citeşte şi:

  • Zenga, în locul lui Dică la FCSB? Prima reacție a lui Gigi Becali
  • Florinel Coman pleacă de la FCSB! “Nu mai cred în el, îl dau”
  • Gigi Becali, atacat dur după înfrângerea FCSB-ului: “El doar tâmpeşte echipa”