Sport

S-a decis soarta lui Golofca! Înţelegere între Becali şi Botoşani

Valeriu Iftime şi Gigi Becali au ajuns la un nou acord pentru un eventual transfer al lui Golofca la o formaţie din străinătate, iar actele dintre cele două părţi au fost deja semnate.
29.11.2017 | 17:05
Sa decis soarta lui Golofca Intelegere intre Becali si Botosani
ADVERTISEMENT

Gigi Becali încearcă cu orice preţ să scape cât mai uşor de pe urma transferului mijlocaşului Cătălin Golofca de la FC Botoşani. După ce a plătit 400.000 de euro pentru doar 40% din procente, patronul vicecampionilor mai avea de achitat dintr-un ulterior transfer lui Valeriu Iftime 60 la sută din suma pe care o obţinea. Dar FANATIK.RO a aflat că această înţelegere nu mai este valabilă între cele două tabere.

Valeriu Iftime a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a semat o nouă înţelegere cu Gigi Becali pentru procentele de 60 la sută pe care moldovenii le mai deţineau. Eu am discutat clar cu Gigi şi recunosc că m-am şi înţeles cu el. Dînsul mi-a explicat că deja a plătit 400.000 de euro pe Golofca, iar jucătorul l-a dezamăgit şi nu a confirmat deloc la Steaua”, şi-a început discursul Iftime.

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali nu mai trebuie să îmi plătească 60 la sută din procente”

În continuare, Valeriu Iftime ne-a dezvăluit care este înţelegerea cu Gigi Becali. “Astfel, Gigi Becali mi-a spus că îi vine tare greu să obţină o sumă de bani destul de mare, deoarece trebuie să îmi dea şi mie 60 la sută din ea. M-a rugat să îl înţeleg şi să scad şi eu din cei 60 la sută. L-am înţeles şi am semnat o altă înţelegere, iar Gigi trebuie să îmi dea mai puţin din suma unui transfer definitiv la o altă echipă.

Dar, m-a şi asigurat că dacă nu se găseşte o echipă în străinătate pentru Golofca, atunci îl lasă să vină la mine pentru că el nu vrea să îl mai ţină la Steaua să joace în Liga 3 pe salariu de Liga 1. A spus că s-a convins definitiv de el şi din păcate Cătălin nu mai are şanse să rămână. Mie îmi pare foarte rău şi consider că dacă Golofca o să revină la noi, atunci în mod sigur Costel Enache o să îl facă să joace din nou bine”, a spus Iftime.

ADVERTISEMENT