Marele atu al lui Dică: ”Nu e mincinos aşa cum era Gâlcă!”

EXCLUSIV
Andrei Trifan    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
25/03/2018, 13:26
Marele atu al lui Dică: ”Nu e mincinos aşa cum era Gâlcă!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nicolae Dică mai are contract cu FCSB două luni, iar Gigi Becali a dat asigurări că antrenorul de 37 de ani va continua pe banca roş-albaştrilor dacă acesta va reuşi să câştige titlul în Liga 1 Becali. (vezi detalii) Însă FANATIK.RO a luat legătura cu patronul vicecampioanei României şi i-a amintit acestuia că şi Costel Gâlcă a luat titlul cu echipa sa, pe lângă Cupa Ligii şi Cupa României în 2015, dar tot nu a rămas la Steaua.

Gigi Becali a explicat pentru FANATIK.RO că nu trebuie asemănată situaţia de atunci a lui Costel Gâlcă cu situaţia de acum a lui Nicolae Dică. Finanţatorul roş-albaştrilor a mărturisit că între cei doi tehnicieni, deşi au lucrat în 2015 în acelaşi staff, este o diferenţă uriaşă.

“Nu îi comparaţi pe Dică şi Gâlcă!”

Gigi Becali a spus din startul discuţiei că şi acum este supărat pe Costel Gâlcă, deşi nu au mai colaborat din 2015. “Nu îi mai comparaţi voi pe Dică şi Gâlcă că sunt total diferiţi. Dică este un băiat cuminte care pe mine nu m-a minţit niciodată. Însă Gâlcă a făcut-o şi era să mă coste titlul cu Steaua. Pe final de campionat mi-a spus că trimite pe teren o echipă, iar până la urmă a trimis alta. A făcut totul de capul lui. Mi-a spus că îl bagă pe Rusescu titular şi nu a făcut-o. Pentru faptul că m-a minţit, nu o să mai pupe el Steaua niciodată. Gâlcă mă ştia foarte bine cum sunt.

I-am spus de trei ori cînd a venit la mine la puşcărie că eu obişnuiesc să mă mai bag la echipă, a acceptat, dar apoi a făcut ce l-a tăiat pe el capul. Însă cu Dică e alt lucru. Cu omul ăsta ce vorbesc aia rămâne. Dacă el îmi spune echipa, atunci aia intră pe teren, nu mă trezesc cu alţi fotbalişti pe teren. Dică nu este mincinos aşa cum a fost Gâlcă cu mine. Iar dacă Dică o să câştige titlul cu Steaua, atunci el o să rămână sută la sută antrenorul acestei echipe. Atunci a fost decizia mea să nu mai lucrez cu Gâlcă, deşi mulţi apropiaţi mi-au spus că nu e bine ce fac deoarece omul a câştigat trei trofee. Dacă ar fi să aleg între Dică şi Gâlcă îl aleg fără nici o emoţie pe Dică”, a spus Becali pentru FANATIK.RO

3 trofee a câştigat Gâlcă cu FCSB în 2015

1 singur trofeu mai poate să câştige Dică cu FCSB în 2018

Închide ×