Gigi Becali a stabilit lista neagră de la FCSB! A anunţat jucătorii care pleacă în vară. Care este situaţia lui Teixeira

Marian Popovici   
in Fotbal intern
16/04/2018, 23:40
Gigi Becali a stabilit lista neagră de la FCSB! A anunţat jucătorii care pleacă în vară. Care este situaţia lui Teixeira

Steaua a câştigat cu 3-0 meciul împotriva Astrei. Patronul FCSB a declarat că majoritatea jucătorilor sunt de bază la FCSB în acest moment şi a anunţat fotbaliştii de pe lista neagră, care vor pleca în această vară. 

“Larie, Artur Jorge şi Tănase vor pleca. Dacă Cristi Tănase o să ne ajute… atunci o să mai rămână, dacă nu…nu! Gnohere şi Alibec sunt jucători de bază”, a declarat patronul Stelei.  

Becali confirmă FANATIK.RO: “Dacă luăm campionatul, continuăm” 

 
Eu cred că o să continuăm cu Teixeira. Să terminăm campionatul şi negociem. Dacă luăm campionatul vreau să continuăm, dacă nu…nu! Ceilalţi sunt jucători de bază, dar eu văd pe oricine”, a declarat Becali. 
 
 
 
 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×