Fotbal intern

Gigi Becali a stabilit noul cuplu de fundași centrali de la FCSB! ”Bălașa va trece pe bancă”

14.12.2018 | 09:56
Gigi Becali a stabilit noul cuplu de fundasi centrali de la FCSB Balasa va trece pe banca

Finanațatorul Gigi Becali a stabilit noul cuplu de fundași centrali de la FCSB, după ce a lăsat să se înțeleagă că transferul lui Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș este ca și rezolvat. Omul de afaceri a decis ca axul central al defensivei să fie format din Cristea și Bogdan Planic, anunțând că Mihai Bălașa va fi rezervă.

”De ce să dau 100.000 de euro pe Cristea? Ca să îl ţin pe bancă? Ce să îi fac lui Bălaşa? Nu stau să îl cresc. Cine dă cu stângul în dreptul o să stea pe bancă. Eu cred că Planic şi Cristea vor juca fundaşi centrali. Pintilii şi Nedelcu vor juca mijlocaşi sau Nedelcu împreună cu alt jucător. La mijloc trebuie să joace jucătorul care îmi câştigă titlul. Trbeuie să sacrificăm jucătorul tânăr”, a declarat finanțatorul FCSB la Digi Sport.

Iulian Cristea într-un duel aerian cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș
Iulian Cristea într-un duel aerian cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș

Gigi Becali a stabilit noul cuplu de fundași centrali de la FCSB: ”Pe Cristea îl luăm din iarnă”

”Dacă ne înţelegem cu Gaz Metan pe Cristea îl luăm din iarnă, dacă nu, atunci îl luăm din vară. El e sub contract cu Gaz Metan până în vară. O să semnăm pe 3-4 ianuarie. Nu pot să spun mai multe. Dacă o să semnăm contract în ianuarie o să le dau celor de la Gaz Metan 100.000 de euro. Eu zic că o să mi-l dea pe 100.000 de euro. Dacă eram în locul lor eu îl dădeam. Dacă nu, atunci aştept până în vară. Eu vă spun ce îmi doresc”, a spus Gigi Becali care astfel a stabilit noul cuplu de fundași centrali de la FCSB.

FANATIK a anunțat încă de la sfârșitul lunii noiembrie că Iulian Cristea, în vârstă de 24 de ani, este jucătorul dorit de FCSB pentru postul de fundaș central. Mutarea a fost confirmată și de Ilie Dumitrescu, care a spus că fundașul de la Gaz Metan Mediaș a și semnat cu vicecampioana Ligii 1 Betano.