Sport

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno! Ce sumă așteaptă pentru a-l lăsa să plece de la FCSB. Exclusiv

Deși a fost cel mai bun marcator al FCSB-ului în sezonul recent încheiat, Andrea Compagno are zilele numărate. FANATIK a aflat prețul pe care Gigi Becali îl vinde pe italian.
05.06.2023 | 17:37
Gigi Becali ia stabilit pretul lui Andrea Compagno Ce suma asteapta pentru al lasa sa plece de la FCSB Exclusiv
Deși a fost cel mai bun marcator al FCSB-ului în sezonul recent încheiat, Andrea Compagno are zilele numărate. FANATIK a aflat prețul pe care Gigi Becali îl vinde pe italian. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 27 de ani a marcat 20 de goluri în SuperLiga, însă ”roș-albaștrii” au ratat titlul, iar acest lucru l-a nemulțumit teribil pe patron care este hotărât să facă schimbări masive în lot.

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Andrea Compagno la FCSB și i-a stabilit prețul

Adus cu surle și trâmbițe de la FC U Craiova în vara trecută, Andrea Compagno nu l-a impresionat pe Gigi Becali, iar acesta vrea să se despartă de el. FANATIK a aflat și prețul pe care îl cere finanțatorul FCSB pentru cedarea italianului.

ADVERTISEMENT

Atacantul mai are un an de contract cu vicecampioana României, însă sunt șanse ca el să părăsească echipa în această vară. Din informațiile FANATIK, Gigi Becali este dispus să-l cedeze pentru 1,5 milioane de euro, exact cât a plătit pentru a-l lua de la Adrian Mititelu.

Latifundiarul din Pipera i-a transmis impresarului jucătorului să-i caute echipă, deoarece nu este deloc impresionat de prestațiile acestuia, iar FANATIK a mai aflat că Becali i-a spus agentului că atacantul nu va mai juca la FCSB.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu se va găsi nicio echipă care să achite prețul cerut de Becali, Andrea Compagno va mai rămâne la FCSB încă un sezon, atât cât mai are contract. Însă, el nu va mai fi un jucător care să înceapă titular meci de meci.

Italianul a răbufnit și vrea să plece de la FCSB

La scurt timp după ce FCSB a pierdut un nou titlu de campioană, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de prestațiile din ultima perioadă pe care le-a avut atacantul italian, dar a dezvăluit că are o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru a-l ceda pe jucătorul adus în vara trecută.

ADVERTISEMENT

”Mai rămâne și Compagno. Avem o ofertă pentru el, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne el, luăm un singur atacant. Eu am o ofertă pentru el de două milioane și jumătate”, a spus patronul FCSB.

Andrea Compagno s-a arătat deranjat de faptul că nici măcar cele 20 de goluri marcate nu au reușit să-l impresioneze pe patron și după eșecul din derby-ul cu Rapid, din ultima etapă a play-off-ului, a răbufnit și a anunțat că va discuta cu impresarul său.

ADVERTISEMENT

”Până azi, m-am gândit doar la FCSB. Acum am auzit că dacă ajunge o ofertă, patronul mă vinde. Dacă patronul zice aşa, ce să fac? O să discut cu impresarul să văd ce facem. O să vedem ceea ce este mai bine pentru echipă, pentru mine. Am auzit doar că patronul vrea să mă vândă”, replica italianul.

Contre între Mititelu și Becali din cauza lui Compagno

Afirmațiile lui Gigi Becali la adresa lui Andrea Compagno l-au deranjat teribil și pe Adrian Mititelu. Patronul de la FC U Craiova a mărturisit la FANATIK SUPERLKIGA că italianul este un jucător excelent pentru SuperLiga și a amintit faptul că fără golurile acestuia FCSB nu ar fi prins play-off-ul.

”Nu cred că Gigi Becali și-a luat țeapă cu Compagno, cred că este în eroare. Dacă nu-l avea pe Compagno nu cred că juca în play-off și cred că jucam noi dacă nu-l dădeam. Să se uite bine ce contribuție a avut Compagno.

A venit într-un moment în are FCSB cocheta serios cu retrogradarea și a ridicat echipa. A dat niște goluri importante, dar și ca joc. Într-adevăr au mai fost și momente mai puțin bune, dar per ansamblu Compagno i-a ridicat echipa”, a afirmat Mititelu.

În plus, Adrian Mititelu a ținut să precizeze că nu a vrut să se despartă de Andrea Compagno în vara trecută, dar a avut nevoie de bani la acel moment, însă dacă ar putea să se întoarcă în timp nu l-ar mai ceda pe atacantul italian.

Garita vine să-l înlocuiască pe Compagno la FCSB

Așa cum a promis, Gigi Becali a început în forță campania de transferuri și este aproape de a semna cu un atacant. FANATIK a aflat că FCSB a pregătit deja actele pentru Arnold Garita, care va sosi liber de contract după ce a retrogradat cu FC Argeș.

Vârful camerunez în vârstă de 27 de ani este unul dintre susținătorii patronului ”roș-albaștrilor” și într-un live făcut pe Tik Tok a mărturisit că admiră foarte mult sinceritatea acestuia.

”Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Ai jucat ca un rahat, îți spune că ai jucat ca un rahat. Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile.

Iar Becali îți spune în față: ‘Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!’. De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a precizat Garita.

  • 2 milioane de euro este cota lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.com
  • 16 goluri a marcat italianul în cele 32 de meciuri jucate pentru FCSB

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT