Life
notix pixel id

Gigi Becali a trăit cea mai mare dramă. Sora latifundiarului din Pipera a avut un sfârșit tragic

21.07.2020 | 16:36
Gigi Becali a trăit cea mai mare dramă. Sora latifundiarului din Pipera a avut un sfârșit tragic
Gigi Becali, patronul FCSB. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a fost întotdeauna milionarul din zilele noastre, iar înainte de Revoluție, familia lui era una modestă.

Latifundiarul din Pipera a trăit o dramă de nedescris, după ce sora lui, care a avut o viață tristă, a murit răpusă de un virus.

Patronul FCSB a trăit o adevărată dramă, iar despre moartea surorii lui, Dorina, aproape că nu vorbește niciodată și toată lumea știe că este un subiect sensibil.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut o soră care a murit de pneumonie

Deși nu dispuneau de foarte mulți bani, înainte de anii 90, surorile lui Gigi Becali, Dorina Becali și Domnica Geambazi, au cumpărat un teren în Pipera și au transformat locul într-un cimitir pentru copiii nebotezați. Cele două femei au făcut eforturi uriașe pe lângă Patriarhul Mitropoliei pentru ca locul să fie special pentru copiii morți la naștere și nebotezați.

Mă duceam cu sora mea, de exemplu, unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez şi luam pentru fiecare femeie un copil sau doi“, a declarat Gigi Becali la tv.

ADVERTISEMENT

Astfel, surorile lui Gigi Becali au mers la fiecare maternitate în parte și au cerut aprobarea părinților pentru ca fiecare copil nebotezat să fie înmormântat în acest loc. Apoi, cimitirul a fost numit Grădinița Îngerilor.

La 44 de ani, Dorina Becali a făcut pneumonie și a decedat. Sora milionarului este mama lui Lucian Becali, nepotul favorit al omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine; noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună, ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo, în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, a povestit Giovanni Becali, într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani.

Fiul Dorinei Becali este la fel de credincios și activist ca și unchiul său, Gigi Becali. El nu se abțină să-și spună punctul de vedere pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Surorile lui Becali au fost foarte credincioase, iar Domnica Geambazi, cea care încă mai este în viață, cântă în corul bisericii din Pipera. Ea este căsătorită cu Constantin Geambazi, cel pe care latifundiarul l-a trecut în acte ca fiind principalul acţionar al SC FC Steaua Bucureşti SA. De asemenea, Vasile Geambazi, fiul Domnicăi, deţine şi el acţiuni în societatea familiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri