Fotbal intern

Gigi Becali a turbat după Dunărea Călăraşi – FCSB 1-1. “Vând tot!” A desfiinţat 6 jucători. “Cum să iau campionatul cu ei?”

02.02.2019 | 17:04
Gigi Becali a turbat dupa Dunarea Calarasi  FCSB 11 Vand tot A desfiintat 6 jucatori Cum sa iau campionatul cu ei

Gigi Becali a “turbat” după ce FCSB a remizat pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Latifundiarul din Pipera susţine că vicecampioana României nu se va mai lupta pentru câştigarea titlului şi a explicat de ce.

Patronul FCSB-ului a criticat cinci jucători din lotul lui Mihai Teja, iar cei care nu au scăpat de furia latifundiarului din Pipera sunt Raul Rusescu, Florinel Coman, Bogdan Planici, Adrian Stoian, Cristi Bălgrădean şi Dragoş Nedelcu.

Gigi Becali a “turbat” după ce FCSB a remizat pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, scor 1-1

“Eu vă spun că nu sunt nervos. Am ajuns la o concluzie. În România nu există fotbal, e circ. Avem pretenţii la campionat şi am jucat cum am jucat. Nu există fotbal de calitate. Încerc să văd dacă mai pot să fac fotbal în România. Dacă nu, atunci mă retrag şi la revedere. Nu mă interesează ce a folosit Mihai Teja, nu mă bag. Cum să joci cu Rusescu? Eu îl scoteam pe Coman şi nu pe Tănase dacă mă băgam la echipă. La campionat CFR se bate cu Craiova. Pe mine mă mai întrebaţi de campionat. Eu vreau să mă bat la campionat, dar cu cine? Cu Planici care dă pe lângă balon? Cu Bălgrădean… a scăpat mingea în poartă. Cum să iau campionatul că ăla de a venit din Italia? Cu Stoian ăla… Nu ai cum să iei campionatul aşa.

Nu pot să îl critic pe Gnohere, dar Nedelcu a dat balonul la adversari. Vând tot! Nu ai cum să faci faţă în Europa cu asemenea jucători. Eu vă spun ce văd şi nu îi critic. Să vă uitaţi la Nedelcu… hal de fotbalist! Îi vând pe toţi! Am şi dat telefon la impresari ca să îi vând.  La revedere. A dat mingea numai în spate. Trebuie să fiu bolnav la cap să zic că pot să câştig titlul cu echipa asta. Dunărea Călăraşi a schimbat jumătate de echipă şi a jucat cum a jucat”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Fotbaliştii lui Mihai Teja la finalul meciului Dunărea Călăraşi – FCSB 1-1
  • Dunărea Călăraşi – FCSB, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano