Sport

Gigi Becali a virat 50.000 de euro în conturile DDB! Ce au făcut fanii lui Dinamo cu banii

Dinamo traversează o perioadă dificilă la nivel financiar și fanii din DDB s-au văzut nevoiți să accepte 50.000 de euro de la Gigi Becali pentru un junior.
18.06.2021 | 22:56
Gigi Becali a virat 50000 de euro in conturile DDB Ce au facut fanii lui Dinamo cu banii
DDB. Sursă foto: Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo
ADVERTISEMENT

Suporterii fac tot posibilul pentru a ține în continuare în viață clubul, pun în practică tot felul de proiecte prin care să atragă fonduri, dar situația este tot mai disperată.

Din informațiile FANATIK, un lanț hotelier a dat Dinamo în judecată și c ere insolvența pentru o sumă de 159.572,12 de lei, aproximativ 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB a încasat 50.000 de euro de la Dinamo

Toate aceste probleme financiare i-au făcut pe fanii din DDB să-l cedeze la rivala FCSB pe unul dintre cei mai promițători juniori, mijlocașul Mario Lăcătuș, iar finanțatorul ”roș-albaștrilor” Gigi Becali a virat deja în conturile dinamoviștilor suma de 50.000 de euro reprezentând suma de transfer.

”PENTRU CĂ TREBUIE SĂ FIȚI INFORMAȚI despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă comunicăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuș. Situația în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte.

ADVERTISEMENT

Da, nu este deloc o veste bună. Este cât se poate de tristă și toate acuzațiile care vor curge în comentarii sunt motivate. Tot astăzi, din acești 50.000€ au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori și jucătorii de la Dinamo 2”, se arată într-un comunicat al fanilor pe pagina de Facebook PCH.

Suporterii anunță și alte plecări

”Altfel, exista riscul să pierdem și alți jucători care și-ar fi depus memoriu. Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situație foarte delicată. Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui.

ADVERTISEMENT

Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului și până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-și contiunua activitatea. O sursă care ne-ar putea ajuta să rămânem pe linia de plutire sunt biletele virtuale: https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Dacă fiecare din noi ar lua câte 1 bilet, adică ar sacrifica 5 lei, nu ar mai exista riscul să pierdem jucători. Nu cred că există vreun dinamovist care nu ar renunța la 5 LEI, PENTRU A NU RENUNȚA LA DINAMO”, se mai arată în mesaj.

ADVERTISEMENT

Fanii speră ca Dinamo să nu-și mai vândă talentele

”Trebuie doar să conștientizăm că situația este groasă rău. Așa cum nu a mai fost niciodată. Dinamo va continua să crească jucători de valoare și sperăm că, într-o zi, acești copii vor readuce Dinamo acolo unde îi este locul.

Dar ca să aibă șansa de a juca pentru acest club, noi trebuie să-l ținem în viață ACUM”, se încheie comunicatul trist al suporterilor dinamoviști privind vânzarea juniorului Mario Lăcătuș la FCSB.

După Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Florin Bejan, Diego Fabbrini și Janusz Gol, a venit rândul ca și Steliano Filip să-și depună memoriu pentru a-și primi salariile restante și nu se știe dacă va continua la Dinamo, fiind nemulțumit de situația în care se află clubul din punct de vedere financiar. Din informațiile FANATIK, Filip are un salariu lunar de 7.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT