ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali a vorbit despre Budescu la FCSB, confirmând informaţia exclusivă dezvăluită de Fanatik

Autor: Cristi Maciuca | 07.01.2021 | 23:06
Gigi Becali a vorbit despre Budescu la FCSB, confirmând informaţia exclusivă dezvăluită de Fanatik
Gigi Becali a vorbit despre Budescu la FCSB, confirmând informaţia exclusivă dezvăluită de Fanatik. FOTO: sportpictures.eu

Constantin Budescu (31 de ani) va juca din vară la FCSB. Gigi Becali a anunțat că a discutat cu căpitanul Astrei și că au stabilit detaliile revenirii în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul liderului din Liga 1 i-a pus mai multe condiții mijlocașului înainte să îl transfere. „Budi” nu a avut însă nimic de obiectat și abia așteaptă să evolueze sub comanda lui Toni Petrea.

Gigi Becali a confirmat astfel informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, site-ul nostru anunțând încă din perioada sărbătorilor de iarnă că fotbalistul Astrei va merge la FCSB.

Constantin Budescu va juca la FCSB! Gigi Becali a făcut marele anunț

Constantin Budescu va ajunge la FCSB din postura de fotbalist liber de contract. Contractul mijlocașului cu Astra expiră în vara acestui an. Gigi Becali și l-ar dori pe „Budi” la echipă încă din această iarnă, dar nu vrea să plătească suma pe care o cer giurgiuvenii, 900 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu el. Mi-a zis ‘da, nea Gigi’. I-am zis ‘vii, dar fii atent, tu vei juca numai atacant, 9 fals. Alte pretenții să nu ai. Și, vei sta cu mine față în față și cu MM și cu antrenorul și, vei promite că nu vei comenta nimic la antrenamente și vei face tot, oricât de greu ar fi’.

Mi-a zis ‘nu, nea Gigi, nu comentez. Sunt hotărât. Vreau să fac tot’. I-am zis ‘bine, dacă ești hotărât. Să nu avem discuții’.

Budescu e un om prea cuminte, e cu bun simți și respectă ce spune antrenorul, dar și el parcă… Mai strâmba când nu îi convenea câte ceva. Acum nu se mai poate. Fără muncă nu se poate.

ADVERTISEMENT

El e de acord, dar mai are șase luni. Am întrebat dacă îl dau acum și vor 900 de mii de euro. De ce să dau 900 de mii, dacă la vară îl iau gratis. La vară îl iau, da”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2018-2019, atunci când a evoluat în 37 de partide, a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase decisive. Mijlocașul s-a despărțit de gruparea roș-albastră în august 2019, atunci când a fost transferat la Shabab, pentru 2,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
  • 11 meciuri, 6 goluri și 7 pase decisive, acestea sunt cifrele fotbalistului Astrei în acest sezon.
  • Constantin Budescu e cotat de transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!