Fotbal intern

Gigi Becali a vorbit despre oferta pentru Florinel Coman: ”Vreau 20 de milioane, niciun euro mai puțin”

06.02.2020 | 18:14
Gigi Becali a vorbit despre oferta pentru Florinel Coman Vreau 20 de milioane niciun euro mai putin
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre oferta pe care a primit-o pentru mijlocașul Florinel Coman de la un club important din Europa.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 4,75 este cota pentru ”peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre oferta pentru Florinel Coman: ”Este o ofertă verbală printr-un intermediar”

”Nu e ofertă scrisă pentru Florinel Coman. Este o ofertă verbală printr-un intermediar, dar am spus că nu mă interesează, nu discut. A vrut să ne întâlnim, dar nu mă întâlnesc”, a declarat Gigi Becali despre oferta pentru Florinel Coman.

”Vreau 20 de milioane, niciun euro mai puțin. Dacă el joacă la națională și dă două goluri urcă la 50 de milioane. A jucat slab cu CFR Cluj și de aceea costă 20 de milioane. Lumea a înnebunit și nu mai ține cont de bani, se dau 600 de milioane pe Mbappe”, a spus Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Florinel e în creștere”

Finanțatorul FCSB a explicat de ce ține de preț la anumiți jucători: ”Astfel de oferte îi motivează mai mult. Pentru că cu cât îl dau pe o sumă mai mare, cu atât va avea și el un salariu mare. Vrei să pleci pe 5 milioane și să iei salariu un milion sau vrei să te vând pe 20 de milioane și ai salariul 4 milioane?”

”Florinel e în creștere, e un jucător de echipă mare. I-am dat 250.000 de euro împrumut și nu i-am scăzut decât 5.000 de euro din salariu, restul îi scad din prime. Pentru Coman, Man și Moruțan cer mult pentru că sunt buni”, a afirmat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Ianis o să valoreze 100 de milioane peste doi ani”

”Nu stau el să-l evaluez pe Ianis Hagi, nu vreau să fac comparații că nu e frumos. Cred că peste doi ani el va fi un fotbalist foarte mare. El valorează 4 milioane acum, dar peste doi ani o să valoreze 100”, a precizat finanțatorul FCSB în încheiere.

În ultima perioadă mai multe cluburi importante din Europa s-au interesat de Florinel Coman, unul dintre acestea fiind Olympique Marseille. De asemenea, s-a zvonit că Sheffield United ar fi dispusă să plătească 16 milioane de euro pentru internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Și Manchester City s-a intreresat de Coman

Evoluțiile foarte bune ale lui Florinel Coman din ultima perioadă în tricoul celor de la FCSB au atras atenția granzilor din Premier League. În octombrie 2019, presa din Anglia scria că echipa antrenată de Pep Guardiola, Manchester City, este interesată de cel mai în formă jucător al vicecampioanei României.

După evoluțiile bune de la tineretul României, Florinel Coman a fost promovat la prima reprezentativă, acolo unde și-a făcut debutul oficial în preliminariile EURO 2020 contra Insulelor Feroe. Jucătorul de 21 de ani este un produs al Academiei ”Gheorghe Hagi”, loc din care au plecat alți jucători importanți.

ADVERTISEMENT