Fotbal intern

Gigi Becali a vorbit pentru prima oară despre Florinel Coman la Liverpool: „Mă interesează banii în cont, nu întrebările lui Klopp”

11.05.2020 | 20:36
Gigi Becali a vorbit pentru prima oara despre Florinel Coman la Liverpool Ma intereseaza banii in cont nu intrebarile lui Klopp
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman și a anunțat că vrea doar să vadă „banii în cont”, restul discuțiilor fiind neinteresante pentru patronul FCSB-ului.

Gigi Becali vorbește prima dată despre interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman

Gigi Becali a vorbit despre interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman și a explicat că este interesat doar de banii pe care o asemenea tranzacție i-ar aduce.

ADVERTISEMENT

Vând tot, nu mă mai interesează să cumpăr până nu văd ce se întâmplă. Am scăzut la 10 milioane prețul, dar acum, după ce începe, o să ridic la 30 de milioane de euro prețul lui Coman.

Nu am vorbit cu Victor, nu știu despre ce e vorba. Me mine mă interesează banii în cont, nu întrebările lui Klopp. Florinel e numărul unu la viteză”, a spus Gigi Becali la TV Pro X.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Florinel Coman pe 10 aprilie

Gigi Becali a refuzat mai multe oferte pentru Florinel Coman

Giovanni Becali a vorbit despre alte oferte pe care Gigi Becali le-a primit pentru Florinel Coman, dar pe care le-a refuzat, inclusiv o ofertă primită din Portugalia, de la Sporting Lisabona:

Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. De la Orlando erau 9 milioane de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi.

ADVERTISEMENT

Avem oferta scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Gigi a făcut ofertă de 9 mil de euro și 40% din vânzarea următoare”.

„Pe timp de pandemie, Gigi cere 10-11 milioane de euro și, minim, 20%. Dacă mai câștigă FCSB două trei meciuri și mai dă și 2-3 goluri Coman, se duce la 15 milioane de euro. Dacă se duce echipa în Europa, crește la 20 de milioane de euro”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT
  • 5.400.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com