Fotbal intern

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe George Puşcaş la FCSB! Ofertă uriaşă pentru Inter

01.11.2018 | 11:53
Gigi Becali a vrut sa il transfere pe George Puscas la FCSB Oferta uriasa pentru Inter
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a a făcut o ofertă uriaşă pentru atacantul naţionalei de tineret, George Puşcaş. Finanţatorul a vrut să îl transfere pe Puşcaş în perioada în care acesta aparţinea de Inter Milano şi a spus că era dispus să dea 3 milioane de euro pentru el.

“Am dat 3 milioane eu pentru Puşcaş, puteam să îl iau, dar nu a vrut el. Dacă el nu vrea să vină nu ai cum să îl iei. El voia să rămână în Italia, când era la cealaltă echipă (n.r. Inter), nu la asta”, a spus patronul FCSB la ProX.

ADVERTISEMENT

Puşcaş, transfer la FCSB! Pleacă Gnohere în iarnă?

FANATIK.RO a scris despre o plecare a lui Harlem Gnohere în Arabia Saudită la Al Nasr. Gigi Becali a declarat că este dispus să îl vândă pe “Bizon” însă nu o va face pe bani puţini pentru că atacantul francez este o piesă esenţială în angrenajul echipei.

FCSB evoluează joi, de la ora 21:45, împotriva Dunării Călăraşi în optimile Cupei României. Nicolae Dică va folosi o formulă experimentală pentru acest meci şi mulţi dintre jucătorii titulari vor fi odihniţi pentru confruntările cu Astra şi Dinamo din Liga 1. 

ADVERTISEMENT
George Puşcaş, în perioada Inter Milano
George Puşcaş, în perioada Inter Milano

Rusescu, evoluţii sub aşteptări la revenire

Vicecampioana României are în acest moment doi atacanţi de careu: Harlem Gnohere şi Raul Rusescu. Revenirea lui Rusescu la FCSB nu a fost de bun augur. El a înscris doar de două ori până acum şi probabil că îşi va rezilia înţelegerea cu echipa lui Nicolae Dică.

FCSB a pus capăt seriei negre de două eşecuri la rând în Liga 1 odată cu victoria împotriva lui FC Voluntari, scor 2-1. Dar această victorie a fost obţinută cu un preţ mare pentru că unul dintre cei mai valoroşi jucători din lotul roş-albaştrilor, Bogdan Planic, s-a accidentat. Fundaşul sârb nu are o accidentare gravă, însă aşa cum FANATIK.RO a anunţat, va rata meciurile cu Astra şi Dinamo din Liga 1.

ADVERTISEMENT